Grujić debitovao pobedom, Kostić i Gaćinović trijumfalni, Leverkuzen poražen u Mehengladbahu! (VIDEO)
Foto: EPA/Armando Babani

Bundesliga, 1. kolo

Grujić debitovao pobedom, Kostić i Gaćinović trijumfalni, Leverkuzen poražen u Mehengladbahu! (VIDEO)

Nijedan srpski igrač nije se upisao u strelce

Objavljeno: 22:43h

Nijedan srpski igrač nije se upisao u strelce u pobedi Ajntrahta u prvom kolu Bundeslige.

Pobedu za tim iz Frankfurta obezbedili su Nikolaj Miler u 10. minutu, posle sjajne kombinacije sa Sebastijenom Aleom, a onda i Ale u 82. minutu posle lepog duplog pasa sa De Guzmanom.

Za Ajntraht nije igrao Luka Jović, ali jesu Mijat Gaćinović i Filip Kostić. Na levom krilu Kostić je debitovao u 69. minutu pošto je zamenio Tavatu.

Matija Nastasić
Matija Nastasić foto: EPA/Focke Strangmann

Šalke je umalo uspeo da izvuče bod na gostovanju Volfsburgu u meču koji nijedna od ekipa nije završila sa svim igračima na terenu. Volfsburg je poveo sa 1:0 golom Bruksa u 33. minutu. Pola sata nakon toga srpski internacionalac Matija Nastasić dobija crveni karton jer je, posle pregledanja VAR snimka ustanovljeno da je išao đonom na protivnika.

Šalke uspeva da izjednači u 85. minutu kada je strelac jedinog gola na meču, Bruks dobio crveni karton, a Bentaleb šansu da sa bele tačke poravna rezultat na 1:1. Konačnih 2:1 u četvrtom minutu nadoknade postavlja Ginček.

U ostalim mečevima prvog kola, berlinska Herta je pobedila Nirnberg sa 1:0, a Marko Grujić je upisao prve minute za Hertu jer je u 88. minutu zamenio Vedada Ibiševića. Verder i Hanover su odigrali nerešeno 1:1, a Augzburg je pobedio Fortunu sa 2:1.

Fudbaleri Borusije iz Mehenbladbaha stavili su zavesu na subotnji program Bundeslige pobedom nad Bajerom iz Leverkuzena od 2:0.

Borusija iz Menhengladbaha je uspešno otvorila novu sezonu Bundeslige i zahvaljujući sjajnoj partiji u drugom poluvremenu istakla kandidaturu za ozbiljan plasman ove sezone. Renovirani tim Ditera Hekinga savladao je u Derbiju Rajne Bajer iz Leverkuzena sa 2:0.

Golove za Ždrepce, koji su bili dominantniji u drugih 45 minuta, postigli su Jonas Hofman sa bele tačke u 55. minutu (penal napravio Austrijanac Dragović) i Fabijan Džonson tri minuta kasnije. Amerikanac je sproveo u mrežu loptu posle sjajne, prelepe kombinjacije sa Brazilcem Rafaelom i postavio konačan rezultat duela.

Bundesliga, 1. kolo:

Petak:

Bajern – Hofenhajm 3:1 (1:0)

Miler 23, Levandovski 82, Roben 90 - Salai 57

Subota:

Fortuna – Augsburg 1:2 (1:0)

Raman 39 – Hintereger 57, Han 76

Frajburg – Ajntraht 0:2 (0:1)

Miler 10, Ale 82

Herta – Nirnberg 1:0 (1:0)

Ibišević 27

Verder – Hanover 1:1 (0:0)

Gebre-Selasije 85 – Vejdant 76

Volfsburg – Šalke 2:1 (1:0)

Bruks 33, Ginček 90+4 – Bentaleb 86p

B.Mehengladbah – Bajer Leverkuzen 2:0 (0:0)

Hofman 55', Džonson 58' Nedelja:

15:30 Majnc – Štutgart 18:00 Borusija Dortmund – Lajpcig

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.