Tokom 30 godina karijere nisam čuo za tako nešto! Miha otvorio dušu, na konto burnog leta koje je preživeo!
Foto: EPA /Alessandro di Marco

Nije mu bilo lako

Tokom 30 godina karijere nisam čuo za tako nešto! Miha otvorio dušu, na konto burnog leta koje je preživeo!

De Karvaljo rešen dužnosti, njegov ugovor sa Sportingom je poništen, a srpski stručnjak je izgubio šansu da potraži novi angažman...

Objavljeno: 13:35h

Razne opcije su bile u opticaju krajem prošle sezone i početkom leta. Imao je Siniša Mihajlović i ponude iz Francuske i Engleske, ipak se odlučio da prihvati ponudu Sportinga, koji je u tom trenutku bio u velikim problemima.

Baš u tom trenutku se desila i prinudna smena uprave kluba, zbog koje je Miha postao kolateralna šteta.

De Karvaljo rešen dužnosti, a njegov ugovor sa Sportingom je poništen, a srpski stručnjak je izgubio šansu da potraži novi angažman. - Potvrđujem da sam otpušten bez opravdanog cilja od strane Sportinga, samo par dana pre početka ugovora koji bi me vezao za klub u naredne tri sezone. U junu sam otišao u Lisabon sa svojim agentom, 18. juna sam potpisao trogodišnji ugovor, koji je trebalo da počne prvog jula. Ipak, samo par dana kasnije, predsednik Bruno De Karvaljo, koji me je žarko želeo u Sportingu, je svrgnut od strane članskog veća i 27. juna me je klub razrešio dužnosti, tvrdeći da nisam prošao probni period koji je prema portugalskim propisima obavezan. Ali razlozi za moje otpuštanje su bili potpuno neosnovani i organizovani, posebno jer u tom trenutku moj ugovor nije ni krenuo, a ja sam čak i bio na odmoru u Sardiniji. Tokom 30 godina karijere, kao igrač i trener, nikada nisam čuo za tako nešto. Braniću svoja prava do kraja, to je sigurno - rekao je Mihajlović. On je ceo slučaj poslao na sud u Lozani, kako bi makar uzeo odštetu koja mu je ugovorom bila garantovana. Na kraju, ovo dugo leto još uvek nije ni blizu kraja za Sinišu Mihajlovića, nadamo se da će se sve završiti onako kako je zamislio i da ćemo ga uskoro gledati na klupi nekog novog kluba.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.