Golčina kakve se ni Ibra ne bi postideo: Partizanov biser presudio Zvezdi u Ljutice Bogdana! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Omladinska liga srbije

Golčina kakve se ni Ibra ne bi postideo: Partizanov biser presudio Zvezdi u Ljutice Bogdana! (VIDEO)

Partizanu je ovo treća pobeda u tri odigrana kola i nalazi se na vrhu tabele u Omladinskoj ligi Srbije

Objavljeno: 17:53h

U derbiju trećeg kola Omladinske lige Srbije omladinci Partizana su kao gosti preslišali večitog rivala sa 2:1 i tako se donekle osvetili za poraz u meču koji je odlučio poslednjeg šampiona države.

Dueli omladinskih fudbalskih ekipa Crvene zvezde i Partizana postaju sve zanimljiviji za sportsku javnost, posebno posle dramatične završnice čije smo bili svedoci, kada je Zvezda u direktnom duelu sa Partizanom osvojila šampionsku titulu i izborila plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

I to nakon "nerealnog" Zvezdinog preokreta u Zemunelu, kada je od tri gola minusa stigla do pobede od 4:3 i titule u Omladinskoj ligi Srbije.

Ali, nova sezona za crveno-bele nije počela baš najbolje.

Kiksnula je već u prvom kolu protiv Rada (2:2), a danas je u derbiju trećeg kola na svom terenu izgubila od Partizana sa 2:1.

Crno-bele je predvodio odlični Jovan Kokir, momak koji je ovog leta bio priključen prvom timu Partizana. On je u prvom poluvremenu asistirao Štuliću za vodeći gol, a početkom drugog je duplirao prednost crno-belih na 2:0. Tog pogotka, tačnije prodora koji mu je prethodio, ne bi se postideo ni sam Zlatan Ibrahimović.

Ipak, Zvezda se nije predavala, bila je bolji i konkretniji rival u većem delu drugog poluvremena i uspela je da meč uvede u zanimljivu završnicu.

Salcburg će Zvezdi sigurno biti u glavi, ali Vladan Milojević ima dovoljno igrača na raspolaganju da može da kombinuje protiv Čukaričkog. Kvota na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički.

Pavlović je u 85. minutu igrao rukom u svom kaznenom prostoru, dosuđen je jedanaesterac za Zvezdu, a Jočić je pogodio sa bele tačke za konačnih 2:1.

Partizanu je ovo treća pobeda u tri odigrana kola i nalazi se na vrhu tabele u Omladinskoj ligi Srbije.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.