Pare od srpskih fudbalera koristi za finansiranje nezavisnog Kosova!
Foto: Dado Đilas

ISPLIVALO NA VIDELO

Pare od srpskih fudbalera koristi za finansiranje nezavisnog Kosova!

FSS odlučio da pročisti ekipu

Objavljeno:

Fudbalski savez odlučio je da uzvrati udarac albanskom menadžeru Faliju Ramadaniju.

Nakon što su fudbaleri Srbije progovorili o ucenama koje trpe, FSS odlučio da očisti ekipu od igrača ovog menadžera, saznaje Kurir. Ispovest mladih reprezentativaca Saše Lukića i Predraga Rajkovića da su posredstvom jednog reprezentativca dobili ponudu Faljija Ramadanija za prelazak u njegovu agenciju kako bi zauzvrat putovali na Svetsko prvenstvo u Rusiju bila je signal za Fudbalski savez Srbije (FSS) na konačnu akciju protiv albanskog menadžera.

Fali Ramadani
Fali Ramadani foto: Printscreen/Youtube/KF Shkëndija

Prema Kurirovim saznanjima, cilj FSS biće da u što kraćem vremenskom roku sve reprezentativne selekcije budu "očišćene" od igrača koje zastupa Ramadanijeva agencija "Lian Sports", i to iz dva razloga.

Kao prvi razlog naš izvor navodi da će se tako eliminisati Ramadanijev uticaj i dalje rovarenje u nacionalnim timovima svih kategorija, a drugi povod za sveobuhvatnu akciju je dobijeno saznanje da deo njegove zarade od srpskih igrača odlazi za finansiranje službi tzv. nezavisnog Kosova.

Predrag Rajković
Predrag Rajković foto: Dado Đilas

Stoga će svi reprezentativci dobiti pristojan vremenski rok da raskinu svoje ugovore o zastupanju i potraže pomoć drugih menadžera.

- Ni najmanje mi nije prijatno da pričam o tome i za ostale ne znam, ali tačno je, meni je posredstvom jednog od reprezentativaca nuđeno da pređem kod Faljija Ramadanija, uz obećanje da će mi to garantovati mesto na Svetskom prvenstvu. U suprotnom, bio bih u problemu za spisak. Nisam hteo to da prihvatim. Znam da vas interesuje ko je to i slično, ali o tome ne mogu trenutno da govorim - rekao je za Telegraf Predrag Rajković.

Saša Lukić
Saša Lukić foto: Saša Pavlić Koky

Isto iskustvo doživeo je i Saša Lukić.

- Rečeno mi je da se ne brinem za mesto u timu ako potpišem za Ramadanija. Odbio sam. I to je sve što mogu da vam kažem na ovu temu - rekao je Lukić.

Beogradskim ogrankom firme "Lian Sports" rukovodi Nikola Damjanac, a list je pokušavao da dobije izjavu od Falija Ramadanija, ali se on nije javljao na pozive.

Neki od reprezentativaca koje zastupa agencija Faljija Ramadanija su Luka Milivojević, Ljubomir Fejsa, Adem Ljajić, Miloš Veljković, Filip Kostić, Matija Nastasić, Mijat Gaćinović, Nikola Maksimović, Milan Gajić i Danilo Pantić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.