Milojević protiv bivšeg kluba: Značajan je Salcburg, ali ništa više nego Čukarički!
Foto: Starsport©

ISKRENI TRENER ZVEZDE

Milojević protiv bivšeg kluba: Značajan je Salcburg, ali ništa više nego Čukarički!

Zvezda će u subotu od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Čukaričkog u šestom kolu Super lige Srbije, a u sredu posle toga idu u Salcburg

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da utakmica sa Salcburgom nije "ništa više značajnija" od narednog duela sa Čukaričkim jer njegov tim ima velike ambicije u srpskom prvenstvu.

- Ne govorim ovo iz skromnosti ili kurtoazije, utakmica sa Salcburgom jeste značajna, ali ništa više od ove sa Čukaričkim. Svaka ima poseban ulog. Imamo velike ambicije u prvenstvu, moramo i bićemo samo fokusirani na Čukarički. Stvarno, u ovom trenutku ne razmišljam o Salcburgu - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Čukaričkog u šestom kolu Super lige Srbije.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Beta/Branislav Božić

Crveno-beli će posle toga, u sledeću sredu, gostovati Salcburgu u revanšu baraža za Ligu šampiona.

Kada je reč o narednom protivniku, Milojević je naveo da je to ekipa koja je poslednjih godina pokazala da je u samom vrhu srpskog fudbala.

- Čukarički je stabilan i dobar superligaš, ozbiljna ekipa sa uvek velikim ciljevima. Igraju jako dobro od početka prvenstva, što govori i o njegovim ambicijama - dodao je.

On je godinama radio u Čukaričkom.

- Čukarički je ekipa koja će uvek biti u mom srcu. Pružila mi je mnogo toga i moje dete je tamo igralo, ali mi smo profesionalci i život ide dalje. Uvek ću da budem neko ko će navijati i za Čukarički do kraja života - rekao je Milojević.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Starsport©

Milojević je pozvao navijače da pomognu ekipi i da fuddbaleri Zvezde nisu navikli da igraju bez njih kao u utakmici sa Salcburgom, tako da je istakao da bi voleo da dođu u što većem broju.

Zvezda neće moći da računa na povređenog Lorenca Ebisilija, za koga je Milojević rekao da se nada da će brzo biti sa ekipom. Vujadin Savić ima preglede i tokom dana će biti poznat njegov status.

- Ne očekujem da ima veći problem i veliki sam optimista da će se vrlo brzo priključiti radu. Ostali imaju neke manje udarce, ali to ni ne računam kao neke povrede. Nemanja Milić je u trenažnom procesu i drago mi je što mogu i na njega da računam - rekao je trener Zvezde.

Govorio je i o Žonatanu Kafuu, za koga je istakao da je pokazao poznatu klasu, da je vredan i dobar momak i da se polako integriše, ali da je potrebno vreme da uđe u ritam.

BONUS VIDEO: Navijaču pozlilo na stadionu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.