Gomeš veruje u prolaz dalje: Fenomenalan je osećaj nadigrati Vidu! (VIDEO)
Foto: Starsport©

CRNO-BELA UDARNA IGLA

Gomeš veruje u prolaz dalje: Fenomenalan je osećaj nadigrati Vidu! (VIDEO)

Veliko pojačanje su crno-beli dobili u ovom momku!

Objavljeno:

Borili su se junački crno-beli u prvoj utakmici plej of faze Lige Evrope protiv slavnog Bešiktaša i pokazali da im snage i želja ne nedostaju osim malo sreće i iskustvenih utakmica.

Uz sjajnu energiju u Humskoj 1 koja je nosila ne samo igrače, već i svakog pojedinca u hramu fudbala, crno-beli su brzo postigli prvi gol protiv Bešiktaša majstorijom novajlije Rikarda Gomeša.

Krajni rezultat, kako kaže šef stručnog štaba Partizana g. Zoran Mirković jeste negativan, ali još uvek aktivan 1:1 (Rikardo 14′ Partizan, Arslan 15′ Bešiktaš) i daje nadu da ipak crno-beli kao u mnogim istorijskim utakmicama mogu da trijumfuju u Istanbulu.

O svom golu protiv ekipe Bešiktaša, Srbiji i Partizanu za sajt govori upravo strelac gola za Partizan Rikardo Gomeš.

Verujem u prolaz dalje. Mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo sa kakvom ekipom smo igrali, upoznali su i oni nas i mi njih i na terenu iskusili ozbiljnost iste. Nismo se uplašili, bili smo ravnopravni protivnici i upravo nam igra u Humskoj daje nadu za Istanbul. Bićemo oslabljeni za Kosovića zbog kartona, ali siguran sam da će šef Mirković naći adekvatno rešenje ukoliko dođe do prinudnih rotacija – kaže Gomeš.

Kakav je osećaj nadigrati Vidu i dati gol?

Fenomenalan, posebno u ovakvoj utakmici. Ceo život radim za golove, a kada ispred sebe imate pojedince poput Vide, onda vam to uliva posebnu dozu i adrenalina i samopuzdanja koji čuvate za dalje mečeve. Kao što sam rekao, Bešiktaš je sjajna ekipa sa odličnim pojedincima!

Kome posvećuješ gol?

Svojoj porodici koja je bila na stadionu i našim navijačima koji su nam dali posebnu energiju! Ambijent kakav se pamti! Podrška je bila sjajna, veoma sam im zahvalan na tome i nadam se da će nastaviti da nas podržavaju na ovaj način.

Uspeo si da centriraš pored Pepea, ali je golman odbranio?

Bila je to zaista dobra prilika za nas gde smo mogli da postignemo još jedan gol…Neka se vrati u Istanbulu.

Goran Zakarić je pružio odličnu partiju i asistirao ti kod gola.

Sjajan centaršut Zakare (prim. aut. Goran Zakarić). Gledao je moje kretanje u kaznenom prostoru i odigrao odličnu utakmicu.

Rekao si da ti je porodica u Bg?

Da, sviđa mi se Beograd veoma, prelep je. Moja porodica takođe uživa u svakom danu koji ovde provedu i izjasnili su se da žele da žive ovde, jer se u njemu dobro osećaju.

Govoriš portugalski, razumeš engleski, a srpski?

Po neku reč – sa osmehom završava razgovor Gomeš.

U četvrtak 30. avgusta 2018. godine Partizan igra revanš utakmicu plej of faze Lige Evrope protiv ekipe Bešiktaša na Vodafon Areni u Istanbulu.

BONUS VIDEO: Zvižduci za Domagoja Vidu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.