SREDA JE DAN D ZA ZVEZDU! Pored meča sa Salcburgom, klub iz Ljutice Bogdana čeka odluku koja može da promeni sezonu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NAPRED, CRVENO-BELI

SREDA JE DAN D ZA ZVEZDU! Pored meča sa Salcburgom, klub iz Ljutice Bogdana čeka odluku koja može da promeni sezonu! (FOTO)

Težak zadatak, ali ne i nemoguć!

Objavljeno:

Crvena zvezda je na adresu UEFA poslala zvaničnu žalbu na kaznu od dve utakmice igranja bez pomoći navijača.

Delegacija srpskog šampiona u utorak kreće za Nion. Predvodiće je stručnjak za sportsko pravo i nekadašnji generalni sekretar kluba Zoran Damjanović.

Reč je o čoveku koji je već Crvenu zvezdu izvadio iz teške situacije, kada je gotovo bilo izvesno da će meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA igrati pred praznim tribinama Marakane. Pomogao je i Partizanu... (nudio se i Vladimir Vuletić da pomogne Zvezdi, pomalo sarkastično, pomalo odistinski)

Delije
Delije foto: Starsport©

Sada će zadatak Zorana Damjanovića i Zvezdinih ljudi biti mnogo teži. Crveno-beli su ponovili prekršaj, iako se nalazi pod uslovnom kaznom.

Nije bilo žalbe na finansijsku kaznu od 72.000 evra. Želja je da se izbegne druga utakmica pred praznim tribinama. Crveno-beli su protiv Salcburga bili uskraćeni za pomoć navijača, a prema gruboj proceni izgubili su oko 700.000 evra.

Šanse da se crveno-beli pomiluju su male, ali ih ima...

BONUS VIDEO: Zvižduci za Domagoja Vidu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.