MARAKANA OVO NE PAMTI! Kao da Čolo Simeone lično trenira Zvezdu, ovaj podatak uteruje strah u kosti njenim rivalima! (VIDEO)
Foto: EPA/RONALD WITTEK, Beta/Branislav Božić

neverovatno!

MARAKANA OVO NE PAMTI! Kao da Čolo Simeone lično trenira Zvezdu, ovaj podatak uteruje strah u kosti njenim rivalima! (VIDEO)

Neviđeni uspeh srpskog "Dijegita"

Objavljeno:

Vladan Milojević je na klupu Crvene zvezde došao pred početak pošle sezone i već je dve godine za redom osigurao evropska takmičenja crveno-belima.

Ono što je veoma važno za ekipu jeste odbrana. Miloje je toliko utegao odbranu da je do sada zajedno sa kvalifikacijama na 12 utakmica primio samo četiri gola.

Ova ekipa je čak osam puta ostala sa praznom mrežom što je veoma dobar rezultat, Zvezda je golove primila samo od Arsenala, Krasnodara, BATE Borisova i Spartaka iz Trnave.

Ono što je još važnije jeste to da je "Marakana" ponovo postala neosvojiva tvrđava, jer je na utakmicama u evropskim takmičenjima Crvena zvezda poražena samo jednom i to od najjačeg protivnika, Arsenala rezutatom 0:1.

Prisetimo se svih utakmica pod Milojevićem na Marakani.

Zvezda – Florijana 3:0 Zvezda – Irtiš 2:0 Zvezda – Sparta 2:0 Zvezda – Krasnodar 2:1

Zvezda – BATE 1:1

Zvezda – Arsenal 0:1

Zvezda – Keln 1:0 Zvezda – CSKA 0:0 Zvezda – Spartaks 2:0 Zvezda – Suduva 3:0 Zvezda – Trnava 1:1

Zvezda – Salcburg 0:0

Crveno-beli u sredu igraju revanš utakmicu protiv Red Bul Salcburga u Austriji i ako se meč završi pozitivnim ishodom po naš klub, Zvezda će igrati Ligu šampiona po prvi put od kad je ovakav format.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.