TRENER BEŠIKTAŠA PRED UTAKMICU: Poznajemo Partizan! (FOTO)
Foto: Reuters

hoće li i on biit pozdaravljen kao bilić?

TRENER BEŠIKTAŠA PRED UTAKMICU: Poznajemo Partizan! (FOTO)

Trener Bešiktaša izašao je pred medije dan pre utakmice

Objavljeno:

Turski predstavnik Bešiktaš danas je stigao u Beograd na prvi meč plej ofa UEFA Lige Evrope, a večeras su održali i oficijelni trening na stadionu u Humskoj.

Pola sata pre treninga pred novinare su izašli trener turske ekipe Šenol Guneš i igrač Domagoj Vida, koji su odgovarali na pitanja prisutnih novinara.

- Srpski fudbal ima svoju prepoznatljivu školu, pa tako i ima dosta dobre fudbalere, što znači da ćemo igrati sa ekipom koja poseduje zavidan renome i kvalitet i gaje napadački fudbal. Za nas će to biti težak meč, ali mi želimo da dobro odigramo i pobedimo. Ne igraju nam Babel i Lens i to će biti hendikep za nas, takođe i izostanak Negreda. Imali smo i igrače koji su se kasno priključili. Neće biti lako, ali ulazimo sa pozitivnom energijom. Daćemo sve od sebe da se u Istanbul vratimo sa dobrim rezultatom - započeo je svoje izlaganje Guneš na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

FK Bešiktaš
FK Bešiktaš foto: Reuter

Mi poznajemo Partizan, ali i Partizan poznaje nas. Puno srpskih igrača je igralo u Turskoj, pa i sam trener Zoran Mirković. Nema nepoznanica, jako je bitno kako se počne, kao i informacije koje se igračima daju pre utakmice. U poslednjih nedelju dana imali smo tri utakmice, umorni smo, ali se i pored poštovanja prema Partizanu nadamo pobedi - nastavio je trener gostiju svoje izlaganje.

Poslednji put kada je ekipa Bešiktaša gostovala u Beogradu trener Slaven Bilić je dočekan aplauzom i ispraćen na isti način.

- Tada se pokazalo koliko je Partizanova publika puna sportskog duha -završio je svoje večeranje izlaganje trener Bešiktaša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.