ESPRESO SAZNAJE! Haos u reprezentaciji Srbije pred meč sa Brazilom! Igrači otkazivali jedan po jedan, a za sve je kriv Mladen Krstajić! (FOTO)
Foto: Starsport©

MIHO, VRATI SE, SVE TI JE OPROŠTENO...

ESPRESO SAZNAJE! Haos u reprezentaciji Srbije pred meč sa Brazilom! Igrači otkazivali jedan po jedan, a za sve je kriv Mladen Krstajić! (FOTO)

Izvor blizak jednom od igrača otkrio nam je istinu o tome šta se zbivalo pred odlučujući meč na Svetskom prvenstvu

Objavljeno:

Da li je baš Luka Milivojević toliki "neposlušnik" i "drznik" kako se ovog utorka spekuliše po medijima, pozivajući se na izjavu Milana Obradovića, ili ipak iza cele priče oko neuspeha Srbije na Mundijalu stoji nešto mnogo veće od samog fudbalera Kristal Palasa (pomoću kog su iz FSS probali da personalizuju ceo neuspeh u Rusiji, ako se redakcija Espreso.co.rs pita - potpuno bezuspešno)?

Ili je možda za sve krivo nešto sasvim drugo?!

Sudeći prema našim nezvaničnim saznanjima od izvora bliskih jednom fudbaleru Orlova, nešto drugo je u pitanju.

Luka Milivojević
Luka Milivojević foto: Starsport©

Naime, pred sam početak meča sa Brazilom, tačnije, dva sata pre istog, u svlačionici našeg nacionalnog tima desio se pravi haos. S tim što, kako saznajemo, krivac za to nije "Fali Ramadani koji pokušava da preotme reprezentaciju od Saveza i selektora", već početnička greška našeg stratega (ko zna čime indukovana).

- Krstajić je par sati pred utakmicu ušao u svlačionicu i rekao: "Bane, ne igraš danas, ne možeš ti da se juriš sa ovim Brazilcima", ili nešto tog tipa, na šta je bivši kapiten Srbije ostao zatečen. Nije prošlo nekoliko sekundi, Duško Tošić je ustao i rekao: "Ako ne igra on, ne igram ni ja", pokazavši koliki je šmeker. Kao što znamo, on je rekao da više neće igrati za reprezentaciju posle Mundijala. Posle njega, odmah je ustao i Luka Milivojević, rekavši isto, iako verovatno i nije bio u planu za prvu postavu - priča naš izvor koji je zahtevao da ostane neimenovan.

Nemanja Matić po povratku iz Rusije
Nemanja Matić po povratku iz Rusije foto: Starsport©

Tada je sve kulminiralo:

- Naposletku, Nemanja Matić je uradio to isto, što iz solidarnosti sa Banetom s kojim je godinama delio svlačionicu u Čelsiju, što zbog toga jer se ne slaže sa samom odlukom sa stručne strane. Ostatak svlačionice skočio je i počeo da moli Matića da ipak zaigra. Molili su ga tako dobrih sat vremena, a svi se sećamo kako je odigrao protiv Selesaa - tvrdi dobro obavešten izvor blizak fudbalerima.

Kockice se polako sklapaju, ali s obzirom na to da će spisak reprezentacije pred duele u Ligi Nacija biti objavljen samo na sajtu FSS, nećemo imati priliku da ovo pitamo selektora pred kamerama i budnim okom srpske fudbalske javnosti.

BONUS VIDEO: DOKTOR! Miloš Degenek ne ide kolima sa utakmice, on ide peške

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.