ETO ZAŠTO JE NAJSKUPLJI ŠTOPER NA SVETU! Od učinka Virdžila van Dajka protiv Kristal Palasa ledi se krv u žilama! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

zver!

ETO ZAŠTO JE NAJSKUPLJI ŠTOPER NA SVETU! Od učinka Virdžila van Dajka protiv Kristal Palasa ledi se krv u žilama! (FOTO) (VIDEO)

Čovek igra u neverovatnoj formi

Objavljeno:

Fudbaleri Liverpula su u ponedelja uveče u poslednjoj utakmici drugog kola Premijer lige savladali Kristal Palas na teškom gostovanju rezultatom 2:0, golove su postigli Džejms Milner sa bele tačke i Sadio Mane u poslednjim trenucima utakmice.

Ono što mnogima nije zapalo u oko to je statistika komandanta odbrane Liverpula Vridžila van Dajka koji pokazuje zbog čega je najskuplji igrač na svojoj poziciji.

van Dajk u duelu sa igračem Palasa
van Dajk u duelu sa igračem Palasa foto: EPA

Naime, on je u ovom duelu imao čak 100 odsto uspešnih startova, 92 odsto tačnih dodavanja uz 10 tačnih dugih lopti kao i devet dobijenih vazdušnih duela i osam izbačenih lopti iz kaznenog prostora, a naravno njegova odlična partija krunisana je pobedom njegove ekipe bez primljenog gola i on je proglašen za igrača utakmice.

Liverpul sledeći meč igra protiv Brajtona na svom terenu, a Kristal Palas gostuje Votfordu koji ima maksimalan učinak u dosadašnjem toku prvenstva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.