Grobari, ne brinite, Đorđo Kjelini će rešiti Bešiktaš! (VIDEO)
Foto: AP

NAPRED, SRBI!!!

Grobari, ne brinite, Đorđo Kjelini će rešiti Bešiktaš! (VIDEO)

Crno-beli su željni pobede, a može li on da im pomogne da u tome i uspeju?!

Objavljeno: 16:56h

U četvrtak uveče Partizan dočekuje Bešiktaš u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, a povodom tog meča oglasio se i štoper/desni bek crno-belih Nemanja Nema Miletić.

- Nijedna utakmica nije ista, pa ni ta koja je igrana 2014. pa ni ova koju ćemo igrati u četvrtak. Svakako da smo željni pobede i da ćemo dati svaki atom snage da prođemo dalje i uđemo u grupnu fazu LE. Bešiktaš je ozbiljan tim, na listi Uefe za 2019. godinu nalazi se na 20.mestu. Nema predaje, igraćemo punog srca i hladne glave! - istakao je Nemanja Nema Miletić.

Što se tiče fudbalera gostujućeg sastava, on razmišlja poprilično smireno, ali i realno...

Nemanja R. Miletić
Nemanja R. Miletić foto: Starsport©

- O njihovim igračima ne treba trošiti reči, Rajan Babel, Rikardo Kvarezma... Očekujemo podršku navijača, pun stadion i energiju koja će nam dati upravo "to više" - istakao je univerzalni defanzivac crno-belih, koji sa istim uspehom igra i po sredini i po desnoj strani, odakle se neretko ubacuje, centrira, juri se "s brzim crncima", a s obzirom na duge noge i još duži korak, umnogome nas podseća na Juventusovu legendu Đorđa Kjelinija, koji radi to isto, samo po levoj strani odbrane.

BONUS VIDEO: Delije ne prestaju da pevaju na pomoćnom terenu Marakane

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.