ZVEZDA SA NAVIJAČIMA NA SALCBURG!!! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

SAOPŠTENJE

ZVEZDA SA NAVIJAČIMA NA SALCBURG!!! (FOTO)

Svi na stadion!

Objavljeno: 15:18h

Delije će večeras organizovano navijati sa terena omladinske škole.

Već su o tome obavestili javnost i pozvali navijače da dođu u što većem broju, kako bi fudbaleri i družina osetili podršku kao na poslednjem treningu.

- Delije, danas od 20 časova se skupljamo iza pomoćnih terena na jugu (između terena omladinske škole i pumpe), odakle ćemo zajedno da gledamo utakmicu na video bimu. Takođe, to mesto je svega 200 metara od stadiona, i ako nas bude kao juče na treningu pružićemo podršku igračima. Čuće nas. Sedenjem u kafiću ili kod kuće ne možemo da pomognemo fudbalerima, ali masovnim dolaskom iza terena na jugu – možemo. Zato pozivamo ceo Beograd i unutrašnjost da dođu. I da se svi čujemo kao da smo na stadionu. Vrlo bitno je istaći da naš boravak tamo ima istu težinu kao da smo na stadionu. Večeras nećemo da koristimo pirotehniku i vodićemo računa da večeras najbitnija stavka bude koliko ćemo se čuti. Oprezno, jer se ovo tretira kao da smo na stadionu. Bidimo se večeras da pomognemo koliko god možemo. Kada Delije, ako ne sad? - piše u saopštenju navijačke grupe Delije Sever.

Veliki dan za Zvezdu - mušema Lige šampiona prvi put na Marakani, i Salcburg u gostima pred praznim tribinama. Kvota na keca je vrlo primamljiva - 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Salcburg.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.