NOVI RASKOL, DOK JE ON TU ZA NJEGA VIŠE NEMA MESTA U REPREZENTACIJI: Okrivio Krstajića za neuspeh u Rusiji, ovaj mu vratio izostavljanjem sa spiska! (FOTO)
Foto: Starsport©

NIŠTA NOVO

NOVI RASKOL, DOK JE ON TU ZA NJEGA VIŠE NEMA MESTA U REPREZENTACIJI: Okrivio Krstajića za neuspeh u Rusiji, ovaj mu vratio izostavljanjem sa spiska! (FOTO)

U narednih nekoliko dana sleketor Krstajić bi trebao da objavi spisak za utakmice Srbije u Ligi nacija

Objavljeno:

Kapiten Kristal Palasa i reprezentativac Srbije Luka Milivojević prvi put je otvreno pričao o SP u Rusiji i to u intrevjuu za engleski Dejli Mejl, u kome je otvoreno kritikovao selektora Mladena Krstajića za odluke koje je doneo tokom Mundijala u Rusiji.

Luka je odigrao samo jednu celu utakmicu i to na premijeri Mundijala kada smo upisali jedinu pobedu. U drugoj je zamenjen protiv Švajcarske u 80. minutu, kada je umesto njega ušao Nemanja Radonjić, a ubrzo nakon toga Srbija je primila gol i ostala bez krucijalnog boda za narednu fazu. Protiv Brazila Milivojević nije ni ušao u igru, a Srbija je poražena i mogla je da pakuje kofere za povratak.

Luka Milivojević na meču protiv Švajcarske
Luka Milivojević na meču protiv Švajcarske foto: Reuters

Miljenik navijača Palasa prvi put je pričao o selektoru Krstajiću i njegovim pogrešnim odlukama pre svega na mečevima sa Švajcarskom i Brazilom.

- Počeli smo dobro, 95% ekipa koje pobede u prvoj utakmici prođu dalje. Ali, druga utakmica je bila ona koja je odlučila našu sudbinu. Mislim da smo morali da budemo iskusniji i da više igramo na rezultat poslednjih 15 minuta. Pokušali smo da rizikujemo, gde po mom mišljenju nismo smeli. Na utakmici protiv Brazila je selektor imao svoje mišljenje, nešto što je on pokušao i na kraju smo izgubili, pa je to bio loš izbor - rekao je Luka za Dejli Mejl.

Selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić
Selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić foto: Starsport©

U narednih nekoliko dana sleketor Krstajić bi trebao da objavi spisak za utakmice Srbije u Ligi nacija, a prema nekim saznanjima Luke neće biti na tom spisku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.