RADNIČKI OZBILJNO NAPADA TITULU! Bivši Partizanov biser stigao na Čair! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

LEP POSAO!

RADNIČKI OZBILJNO NAPADA TITULU! Bivši Partizanov biser stigao na Čair! (FOTO) (VIDEO)

Stigao je iz inostranstva

Objavljeno:

Uroš Damnjanović je novi igrač Radničkog, saopštio je klub iz Niša. Ofanzivni vezista je stigao je na Čair iz Slovana iz Bratislave, za koji je u prethodnoj sezoni odigrao šest mečeva.

Damnjanović ima 23 godine, visok je 182 centimetra, a tokom karijere igrao je za Rad, Teleoptik, Partizan i Sinđelić. Za reprezentaciju Srbije do 21 godine odigrao je tri utakmice.

- Izabrao sam Radnički jer mislim da ima veoma dobru ekipu u kojoj ću moći da napredujem kao igrač. Želim da se što pre nametnem treneru Lalatoviću, da doprinosim dobrim rezultatima kluba, da pokažem da vredim i uveren sam da je Niš idealna sredina za mene. Najbolje se snalazim na poziciji iza napadača na sredini terena, mada sam spreman da odgovorim i drugim zadacima koji se postave pred mene. Poznajem nekoliko novih saigrača i neću imati problem sa uklapanjem. Sa Petrom Grbićem sam šest meseci bio u Partizanu, sa Radovanom Pankovom sa igrao za mladu reprezentaciju Srbije, a poznajem i Andriju Mijailovića. Spreman sam, vredno treniram i pokušaću da se što pre nametnem šefu stručnog štaba i izborim se za mesto u prvoj postavi. Radnički ima odličnu ekipu i pred nama je sigurno sezona sa puno uspeha i radosti - rekao je Damnjanović za sajt Radničkog.

Šta vi kažete na ovaj posao?!

BONUS VIDEO: Delije ne prestaju da pevaju na pomoćnom terenu Marakane

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.