URNEBESNI MAURICIO SARI: Prestajem da pušim dok sam u Čelsiju! (FOTO)
Foto: AP

žvakao opuške

URNEBESNI MAURICIO SARI: Prestajem da pušim dok sam u Čelsiju! (FOTO)

Pa nije ti ovo Italija prijatelju

Objavljeno:

Novi šef stručnog štaba londoskog kluba Mauricio Sari je navikao da može da zapali cigaretu u poluvremenu, ali zakoni na Ostrvu mu ne daju da uživa u svojoj navici.

Poznat kao strastven pušač, Italijan kako kažu može da popuši preko dana i do 80 cigareta. U Engleskoj ima problem, pošto je na svim stadionima u Premijer ligi zabranjeno konzumiranje duvana.

Prošlo kolo u elitnom rangu takmičenja za Čelsi je bilo uspešno, ali i stresno jer su "Plavci" u derbiju sa Arsenalom odigrali veoma uzbudljiv meč 3:2. Na pitanje novinara da li mu je na pauzi između poluvremena bila potrebna cigareta, Sari je dao neočekivan odgovor:

-Ne. Bio mi je potreban odmor, to jest bilo mi je potrebno da se završi prvo poluvreme. Nije mi bila potrebna cigareta. Prestaću da pušim na godinu ili dve pa ću posle toga početi ponovo - iznenadio je medije Sari.

Dok je vodio Napoli Sari mogao je da konzumira duvan, pošto je pušenje dozvoljeno na italijanskim stadionima. Sada će morati da pronađe drugačiji način da se relaksira u toku neizvesnih utakmica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.