DELIJE OKUPIRALE MARAKANU: Sjajan gest navijača Zvezde! (FOTO)
Foto: News1

bravo

DELIJE OKUPIRALE MARAKANU: Sjajan gest navijača Zvezde! (FOTO)

Antuljeskova je pohvalila srpskog šampiona zbog saradnje

Objavljeno:

Veliki broj građana učestvovalo je i dalo krv u akciji Instituta za transfuziju krvi i Sportskog društva Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić".

Do 13 časova ovog ponedeljka odazvalo se oko 400 građana, s tim što nisu svi mogli da daju krv, otkrila je Gordana Antuljeskova, portparolka Instituta.

- Prošle godine bio je rekordan broj ljudi koji su se odazvali u sedam decenija trajanja Istituta. Nismo očekivali da se to ponovi, ali je i sada napravljen značajan broj - rekla je ona.

Navijači Crvene zvezde
Navijači Crvene zvezde foto: Espreso.co.rs

Antuljeskova je pohvalila srpskog šampiona zbog saradnje.

- Ovo je 14. akcija i pošto je, kao i prošle godine, veliki odziv sada organizujemo u dva dana. Sportsko društvo Crvena zvezda godinama nam izlazi u susret u periodu kada nam je najpotrebnije, u letnjim mesecima, i takva situacija nije samo kod nas, već i u Evropi - istakla je potparolka Instituta.

Kako je naglasila, tokom sezone godišnjih odmora neophodne su rezerve krvi za redovan rad, vanredne situacije i hitne slučajeve poput transplatacije.

- Čitava medicina se bazira na transfuziji krvi. Procedura i oblik lečenja su nezamislivi bez toga i zato je važno da imamo kontinuiran priliv tokom leta kada je teško organizovati akcije - zaključila je Antuljeskova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.