Inter se obrukao! Častan Parmin povratak! Džeko volejčinom rasplakao Torino! Bivši igrač Donjeg Srema presudio Kaljariju! (VIDEO)
Foto: EPA/Ettore Ferrari

Serija a, 1. kolo

Inter se obrukao! Častan Parmin povratak! Džeko volejčinom rasplakao Torino! Bivši igrač Donjeg Srema presudio Kaljariju! (VIDEO)

U subotu je na programu italijanske prve lige pet mečeva, jedan u ranijem, četiri u kasnijem terminu

Objavljeno:

Roma je odlično počela sezonu u Seriji A. Na veoma nezgodnom gostovanju slavila je nad Torinom sa 1:0.

Strelac jedinog pogotka na meču bio je Edin Džeko u 89. minutu, rasplakavši navijače Torina. Njemu je sa desne strane odlično centrirao rezervista Džastin Klajvert, a reprezentativac Bosne i Hercegovine je "uhvatio" volej i probušio je mrežu Salvatorea Sirigua.

Veliku priliku za pogodak je imao i naš Aleksandar Kolarov, koji je tokom cele utakmice bio konstantna opasnost po odbranu "bikova", no njegov sjajan udarac u prvom poluvremenu završio je na stativi.

Kolarov je igrao ceo meč, dok su druga dva Srbina na ovom meču presedela na klupi, oba u dresu Torina - Saša Lukić i Adem Ljajić.

Odmah na početku nove sezone lige Italije imamo i prvo veliko iznenađenje u vidu Sasuola koji je iznenadio Inter iz Milana i pobedio rezultatom 1:0 na svom terenu. Gol je postigao Domeniko Berardi u 27. minutu sa bele tačke.

Empoli je na svom terenu pobedio Kaljari rezultatom 2:0, golove su postigli nekadašnji fudbaler Borca iz Čačka Rade Krunić u 14. i Frančesko Kaputo u 52. minutu.

Ekipa SPAL-a pobedila je na gostujućem terenu ekipu Bolonje rezultatom 0:1, gol je postigao Jasmin Kurtić u 71. minutu. Srpski golman Vanja Milinković Savić presedio je utakmicu na klupi pobednika.

Parma je na svom povratiničkom meču odigrala neresšeno 2:2 sa Udinezeom na svom terenu. Golove su postigli Roberto Inglese i Antonino Barilja u 43. odnosno 59. a tim iz Udina uspeo je da izjednači golovima Rodrigo de Pol iz penala i Seko Fofana u 65. odnosno 69. minutu.

Utakmice koji igraju timovi iz Đenove odloženi su jer se u tom gradu desila katastrofa kada se usled oluje most srušio i tom prilikom je poginulo 43 osobe. U Đenovi je proglašen dvodnevni dan žalosti.

Serija A, 1. kolo:

Subota: Kjevo – Juventus 2:3 (1:1)

(Stepinski 38, Đakerini 56p – Kedira 3, Bani 75 autogol, Bernardeski 90+3) Lacio – Napoli 1:2 (1:1)

(Imobile 25 - Milik 45+1, Insinje 59) Nedelja: Torino – Roma 0:1 (0:0)

(Džeko 89')

Bolonja – SPAL 0:1 (0:0)

(Jasmin Kurtić 71')

Empoli – Kaljari 2:0 (1:0)

(Krunić 14', Zajc 52')

Parma – Udineze 2:2 (1:0)

(Inglese 43', Barilja 59' - De Pol 65', Fofana 69')

Sasuolo – Inter 1:0 (1:0)

Ponedeljak:

Atalanta – Frozinone 20.30

Odloženo: Milan – Đenova Sampdorija – Fiorentina

Evo i pogleda na tabelu posle prvog kola, doduše, bez dve odložene utakmice:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Bobi i Ulrih uživaju u tenisu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.