LUD DAN U NAJBOLJOJ LIGI SVETA! Bruka Junajteda, Siti brutalan, Votford i dalje maksimalan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Premijer liga, 2. kolo

LUD DAN U NAJBOLJOJ LIGI SVETA! Bruka Junajteda, Siti brutalan, Votford i dalje maksimalan! (FOTO) (VIDEO)

Drugi dan drugog kola Premijer lige je završen a izveštaj sa mečeva možete pročitati u nastavku

Objavljeno: 19:56h

U prve dve utakmice dana Mančester Siti je na svom terenu brutalno napunio mrežu Hadresfild Tauna i pobedio sa 6:1, dok je Votford u gostima ostvario i drugu pobedu iz dva meča na otvaranju Premijer lige. Pao je Barnli, i to na svom stadionu, konačan rezultat bio je 1:3.

U trećem, najinteresantnijem meču dana, Mančester junajted se obrukao na gostovanju Brajtonu gde je domaćin slavio sa 3:2.

Odmah je počelo loše po goste iz grada tekstila kada je u 25. iskusni Glen Mari pogodio za 1:0 posle sjajne ubačene lopte po zemlji Marča, da bi se posle gužve u šesnaestercu i ubačene lopte Nokarta, Šejn Dafi najbolje snašao i duplirao rezultat, u 34. posle centaršuta nakon odbijene lopte iz kornera Lukaku udarcem glavom savladao golmana domaće ekipe. Konačan rezultat u prvom poluvremenu postavio je Paskal Gros kada je posle penala u 44. minutu. Gosti i pored velike inicijative u drugom poluvremenu nisu uspeli da stignu rezultat, a konačan rezultat postavio je Pol Pogba pogotkom iz jedanaesterca u 95. minutu za konačnih 3:2.

Gosti iz Hadersfilda su se uspešno branili do 25. minuta, ali je onda četu Pepa Gvardiole na odlično ispucavanje golmana Edersona natrčao Aguero i savladao golmana Hamera, rezultat je duplirao Gabrijel Žesus golom u 31, a zatim je strelac prvom gola četiri minuta kasnije postigao i treći pogodak. U 43. je Slovenac Jon Stanković smanjio rezultat na 3:1 i sa tako se otišlo na pauzu.

Siti je u drugom delu igre nastavio tamo gde je stao, pa je Silva pogodio u 48. a Aguero kompletirao het trik u 75, a konačan rezultat postavio je Terens Kongolo u 84. minutu za brutalnih 6:1.

Votford je u drugom kolu nastavio gde je stao u prvom pa posle dva odigrana meča ima maksimalan učinak od dve pobede zajedno sa Mančester Sitijem, Bormutom, Čelsijem i Totenhemom.

Već posle šest minuta igre rezultat je bio 1:1 pošto su pogađali Andre Grej u 3. i Džejms Tarkovski u 6. minutu, ali to je bilo jedino što smo videli u prvom poluvremenu.

Pobednik meča odlučen je već na početku drugog poluvremena kada su Troj Dini i Vil Hjuz pogodili u 48. odnosno 51. minutu za nedostižnih 3:1.

Premijer liga, drugo kolo:

Subota: Kardif - Njukasl 0:0 Everton - Sautempton 2:1 (Volkot 15', Rišarlison 31' - Ings 54'/ Lester - Vulverhempton 2:0 (Doerti 29'ag, Medsison 45') Totenhem - Fulam 3:1 (Moura 47', Tripije 74', Kejn 77' - Mitrović 52') Vest Hem - Bornmut 1:2 (Arnautović 33'p - Vilson 60', Kuk 66') Čelsi - Arsenal 3:2 (Pedro 9', Morata 20', Alonso 81' - Mkitarjan 37', Ivobi 41')

Nedelja:

Barnli - Votford 1:3 (Tarkovski 6' - Grej 3', Dini 48', Hjuz 51') Siti - Hadersfild 6:1 (Aguero 25', 35', 75', Žesus 31', Silva 48', Kongolo ag 84' - Stanković 43') Brajton - Mančester junajted 3:2 (Marej 25, Dafi 27, Gros 44p - Lukaku 34, Pogba 90+5p)

Ponedeljak: 21:00 Kristal Palas - Liverpul

Tabela Premijer lige posle nepuna dva kola:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.