DAN SRBA I RONALDA: Napoli bolji od Sergeja i Rimljana, Juve u nadoknadi do pobede na debiju Ronalda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA

SERIJA A, 1. KOLO

DAN SRBA I RONALDA: Napoli bolji od Sergeja i Rimljana, Juve u nadoknadi do pobede na debiju Ronalda! (FOTO) (VIDEO)

Torinski tim je na dramatičan način uspešno započeo napad na osmi uzastopni Skudeto

Objavljeno:

Fudbaleri Juventusa pobedili su u Veroni domaći Kjevo 3:2 (1:1) na zvaničnom debiju najboljeg igrača sveta Kristijana Ronalda.

Ronaldo se nije upisao u strelce na "Bentegodiju", čak je i krivac što je Juventusu u finišu poništen gol zbog igranja rukom i to odlukom preko VAR-a, ali je sigurno njegov dolazak u mnogome doprineo da se na stadionu okupi oko 30.000 navijača.

Torinski tim je na dramatičan način uspešno započeo napad na osmi uzastopni Skudeto, velikim preokretom u poslednjih 15 minuta kada su Matija Bani autogolom i Fernando Bernadeski u samom finišu doneli gostima slavlje. Prethodno je Juve vodio preko Samija Kedire u 3, a Kjevo imalo do finiša vođstvo preko Marijuša Stepinskog i Emanuelea Đakerinija.

Kristijano Ronaldo je debitovao za Juventus
Kristijano Ronaldo je debitovao za Juventus foto: EPA

Za domaćina su ceo meč odigrali srpski internacionalci Ivan Radovanović i Nenad Tomović, dok je Filip Đorđević ušao poslednjih pola sata.

Fudbaleri Kjeva
Fudbaleri Kjeva foto: EPA

Fudbaleri Napolija savladali su Lacio sa 2:1 u prvom kolu Serije A, a naš reprezentativac Sergej Milinković Savić je odigrao svih 90 minuta u redovima "nebesko-plavih".

Najbolji strelaciz prošle sezone, Ćiro Imobile, potrudio se da nastavi tamo gde je stao na kraju prethodne, jer je u 25. minutu sjajnom fintom izbacio čak trojicu fudbalera Napolija i matirao golmana Karnezisa.

Milik je u smiraj prvog poluvremena izjednačio posle asistencije Kaljehona, da bi konačan rezultat postavio Insinje u 59. minutu nakon snažnog i preciznog udarca iskosa sa leve strane sa nekih desetak metara

Serija A, 1. kolo:

Subota: Kjevo – Juventus 2:3 (1:1)

(Stepinski 38, Đakerini 56p – Kedira 3, Bani 75 autogol, Bernardeski 90+3) Lacio – Napoli 1:2 (1:1) Nedelja: Torino – Roma 18.00 Bolonja – SPAL 20.30 Empoli – Kaljari 20.30 Parma – Udineze 20.30 Sasuolo – Inter 20.30 Atalanta – Frozinone 20.30 Odloženo: Milan – Đenova Sampdorija – Fiorentina

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.