ZVEZDIN POSAO DECENIJE - PRODAT RADONJIĆ: Najveći transfer crveno-belih, cena veća od početnih 10 miliona!
Foto: Starsport©

čeka se samo potvrda

ZVEZDIN POSAO DECENIJE - PRODAT RADONJIĆ: Najveći transfer crveno-belih, cena veća od početnih 10 miliona!

Crveno-beli su dogovorili sjajan posao oko prodaje mladog igrača

Objavljeno: 11:26h

Crvena zvezda je dogovorila prodaju Nemanje Radonjića i to za veći novac nego što je prvobitna ponuda stigla na Marakanu.

Olimpik iz Marseja i uprava crveno-belih su se u petak kasno uveče dogovorili o transferu vrednom 12 miliona evra koji potencijalno može da naraste i na 14, jer su dogovoreni i bonusi od 2 miliona evra u zavisnosti od igara Nišlije i uspeha francuskog kluba, saznaje "Mozzart sport".

Ovo je veća ponuda od one prvobitne koja je iznosila 10 miliona evra, ali su uspeli u pregovorima crveno-beli da je podignu. Ali to nije sve, jer je Zvezda dogovorila i obavezu Olimpika da u određenom trenutku gostuje na Marakani u prijateljskom meču što bi bila svojevrsna repriza legendarnog finala Kupa šampiona iz Barija 1991. godine.

Nemanja Radonjić prelazi u Marsej za 12 miliona evra
Nemanja Radonjić prelazi u Marsej za 12 miliona evra foto: Starsport©

U Ljutice Bogdana su napravili najveći posao u poslednjih više od deceniju i uspeli da posle dugo vremena prodaju igrača za dvocifrenu milionsku sumu, čime je omogućeno mirno poslovanje i finansijska stabilnost u sledećoj sezoni.

Dogovor je pao, ruka ruci je pružena, a mladi krilni fudbaler će se na obalu Sredozemnog mora preseliti najverovatnije po završetku dvomeča u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona protiv Salcburga.

Ipak, neće celokupna ova suma pripasti crveno-belima, nego negde oko 7 miliona, dok ostatak novca ide njegovom prethodnom klubu Romi i samom igraču i njegovim menadžerima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.