ZVEZDA AFRIČKOG FUDBALA PRIZNALA: Imao sam odnose sa sestrom, tetkom i prijateljem i lagao sam o godinama! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

ispovest

ZVEZDA AFRIČKOG FUDBALA PRIZNALA: Imao sam odnose sa sestrom, tetkom i prijateljem i lagao sam o godinama! (FOTO) (VIDEO)

Viđen je za veliku zvezdu

Objavljeno:

Početkom 21. veka svi zaljubljenici u fudbal i igricu "Football Manager" zapamtili su ime Šiva Star N'Zigu.

Momak koji je bio viđen za veliku zvezdu bio je član Nantove akademije, kao tinejdžer je zaigrao u Ligi šampiona, a u istoriju afričkog i gabonskog fudbala upisao se na afričkom Kupu nacija 2000. godine kada je postao najmlađi igrač i strelac otkako se igra to takmičenje. Uprkos velikom talentu i cvetanju ruža na terenu i ekranu, N'Zigu je ubrzo krenuo na turneju po francuskim i belgijskim niželigašima.

Na društvenim mrežama pojavila ispovest ovog igrača koji je priznao da u vreme proboja nije 16 već 21 godinu i da je po dolasku u Francusku modifikovao godine kako bi bio konkurentniji u mlađim kategorijama.

- Lagao sam da imam pet godina manje nego što sam stvarno imao kako bih lakše uspeo u konkurenciji s mlađima. Kao fudbaler sam potpisao puno unosnih ugovora i u porodicu doneo mnogo novca, ali i razdor. Kako bi sav novac zadržao za sebe i poslao njen duh da me čuva kako bih uspeo u fudbalu, moj otac je majku žrtvovao u obredu crne magije. U snu mi se prikazalo njegovo pitanje hoće li to da uradi. Odbio sam, ali je to već bilo urađeno. Tada sam imao seksualne odnose sa tetkom, sestrom i bliskim prijateljem, a posle sam ušao u dugu vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oprost...- rekao je Šiva Star N'Zigu koji je promenio veru i sada se zove Isaija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.