MARKOVIĆ I PANTIĆ: Ne odlučujemo mi ko će nam biti protivnik, ali nije morao baš Bešiktaš! (VIDEO)
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

MARKOVIĆ I PANTIĆ: Ne odlučujemo mi ko će nam biti protivnik, ali nije morao baš Bešiktaš! (VIDEO)

Crno-beli će u poslednjem kolu pred takmičenje u grupama odmeriti snage sa turskim Bešiktašom, a prvi meč je već sledećeg četvrtka u Beogradu

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Nordsjelanda i plasirali se u plej-of za Ligu Evrope. Rezultat na stadionu u Humskoj bio je 3:2, a svoje viđenje meča izneli su Svetozar Marković i Danilo Pantić.

- Pobedili smo i prošli u plejof, drago mi je zbog mog gola u Evropi, ali važnije je zato što smo prošli dalje. Bešiktaš je težak rival i spremićemo se dobro za taj meč, ali svakako da bi LASK bio mnogo lakši protivnik.

- Savladali smo nezgodan tim, Nordsjeland je dobar protivnik, igraju svoju igru, ali primili su veliki broj golova i morali su da ispadnu. Mi se spremamo za meč za vikend. Ne možemo da odlučujemo ko će nam biti protivnik, žreb nas nije pogledao, ali daćemo sve od sebe da pobedimo i plasiramo se u Ligu Evrope.

Crno-beli će u poslednjem kolu pred takmičenje u grupama odmeriti snage sa turskim Bešiktašom, a prvi meč je već sledećeg četvrtka u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.