SADA JE SVE JASNO! Poznato je zašto Marselj želi Radonjića: Dva su glavna razloga za takvu odluku francuskog velikana! (VIDEO)
Foto: Reuters

BIĆE DA JE GOTOVO...

SADA JE SVE JASNO! Poznato je zašto Marselj želi Radonjića: Dva su glavna razloga za takvu odluku francuskog velikana! (VIDEO)

Ostaje da vidimo šta će biti narednih dana, ali sudeći po ovome... Čini se da je to - to!

Objavljeno:

Kako je Espreso već preneo, Nemanja Radonjić je na pragu odlaska u Marsej, gde bi za 10.000.000 trebalo da pređe iz Crvene zvezde - ali tek posle dvomeča u plejofu za Ligu šampiona sa Salzburgom.

Dva su glavna razloga za takvu odluku, pored, naravno, onog najvažnijeg - sjajnih igara koje popularni Neca pruža u dresu Zvezde.

Prvi je to što je trener Marseja Rudi Garsija, čovek koji je 18 meseci u Romi imao prilike da gleda Radonjićev potencijal, pa ne bi bilo čudo da već zna čime srpski majstor sa loptom raspolaže.

Drugi je taj što ekipa sa juga Francuske ima samo jednog pravog levog krilnog napadača - Lukasa Okamposa. Njemu bi Srbin verovatno bio alternativa, ali bi zbog četiri fronta (dva Kupa u Francuskoj, Liga 1 i Evropa) na koja nastupaju ipak dobijao priliku da se pokaže.

Ostaje da vidimo šta će biti narednih dana!

BONUS VIDEO: Dino Rađa na košarkaškom kampu "Košarka bez granica"

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.