ESPRESO SAZNAJE: Za Nemanju Radonjića stigla ponuda od bivšeg prvaka Evrope, koja se ne odbija!
Foto: Starsport©

Ekskluzivno

ESPRESO SAZNAJE: Za Nemanju Radonjića stigla ponuda od bivšeg prvaka Evrope, koja se ne odbija!

U Ljutice Bogdana su na ivici da je prihvate

Objavljeno: 16:19h

U Ljutice Bogdana je stigla ponuda koja se ne odbija, i to za ponajboljeg igrača Crvene zvezde - Nemanju Radonjića.

Kako "Espreso" ekskluzivno saznaje, Olimpik iz Marseja je poslao zvaničnu ponudu Crvenoj zvezdi u iznosu od 10 miliona evra za mladog krilnog fudbalera koji blista tokom ovih letnjih kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle silnih ponuda koje su stizale od Štutgarta i Sevilje (9 miliona), sada je stigla ponuda iz Marseja koja je dvocifreni milionski iznos i koja predstavlja ono što su potraživali na neki način čelnici crveno-belih.

Nemanja Radonjić je najbolji igrač Crvene zvezde
Nemanja Radonjić je najbolji igrač Crvene zvezde foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Ponuda je kako saznajemo stigla u toku revanša protiv Spartaka u Trnavi, a na Marakani već dva dana većaju i vrlo verovatno će je prihvatiti, sa uslovom da sve bude realizovano nakon završetka dvomeča u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona protiv Salcburga.

Iz francuskog kluba nemaju ništa protiv takvog zahteva i spremni su da sačekaju kraj avgusta kako bi dobili jednog od najboljih mladih igrača iz Srbije, pa se očekuje da kompletan transfer bude dogovoren vrlo brzo, čak možda već danas.

Nemanja Radonjić ostaje do posle dvomeča sa Salcburgom
Nemanja Radonjić ostaje do posle dvomeča sa Salcburgom foto: Starsport©

Tako će Radonjić poći stopama legendarnog Dragana Stojkovića Piksija koji je sada već davne 1990. godine prešao u redove kluba koji je već naredne sezone igrao čuveno finale protiv Crvene zvezde u Bariju, a potom sledeće godine i osvojio titulu Kupa evropskih šampiona.

Podsećamo, da će od Radonjićevog transfera crveno-belima pripasti 60%, dok će 40 procenata ići Romi i njegovim menadžerima, pošto je takav ugovor napravljen kada je otkupljivan od rimskog kluba u čijem je bio vlasništvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.