CRVENA ZVEZDA NE ZNA DRUGAČIJE: Bez poraza na prethodnih 25 utakmica, a poslednja pobeda je najvrednija! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

nizu nema kraja

CRVENA ZVEZDA NE ZNA DRUGAČIJE: Bez poraza na prethodnih 25 utakmica, a poslednja pobeda je najvrednija! (FOTO) (VIDEO)

Sjajna statistika kluba iz Ljutice Bogdana

Objavljeno:

Nova sezona za fudbalski klub Crvena zvezda počela je pre nešto više od mesec dana.

Igrači su već odigrali 10 utakmica, a u novoj sezoni nastavljen je trend iz prethodne. Poslednji poraz u svim takmičenjima, četa Vladana Milojevića zabeležila je još 21. februara kada se u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope sastala sa CSKA u Moskvi.

Od tog trenutka, "crveno-beli" imaju sjajnu statistiku. Odigrali su 25 utakmica - 18 superligaških, šest evropskih i jednu u Kupu Srbije i nije zabeležila nijedan poraz. U prvenstvu je Crvena zvezda ostvarila 17 pobeda, a u Evropi ove sezone još četiri - jednu protiv Spartaksa, dve protiv Suduve i najvažniju, protiv Spartaka u Trnavi za plasman u plej-of za Ligu šampiona.

Jedini prvenstveni kiks dogodio se prethodne sezone protiv Napretka (1:1), a u Kupu je eliminisana nakon izvođenja jedanaesteraca.

Zvezda prima malo golova, ali ih mnogo postiže i to je osnovni razlog za ovaj niz koji i dalje traje. U prethodnih 25 utakmica, primila je svega 14 golova (0.56 po utakmici), a postigla čak 59 (2.32 po utakmici). Ove sezone je prvi gol primila tek protiv Voždovca, u sedmom meču po redu.

Što se tiče prvenstva, mreža je sačuvana i u poslednjem duelu sa subotičkim Spartakom (3:0), dok su naši igrači protiv istoimenog rivala u Trnavi slavili sa 2:1 posle produžetka i došli nadomak ulaska u grupnu fazu Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/www.crvenazvezdafk.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.