Oglasio se Živković: Nisam zaslužio ovo, ja sam najmanje kriv za sve!

Konačno i njega da čujemo

Oglasio se Živković: Nisam zaslužio ovo, ja sam najmanje kriv za sve!

Mladi fudbaler je sa Kipra poručio da nikada nije imao pojma da je prodat Apolonu i da je to urađeno njemu iza leđa
Objavljeno:

Saga oko Andrije Živkovića i dalje traje, a posle prepucavanja preko medija između njegovog oca, bivših i sadašnjih čelnika Partizana i oglašavanja Saše Ilića, konačno je se javio i mladi fudbaler. Otvoreno pismo menadžera Andrije Živkovića: Sa Partizanom nema nikakvog produžavanja ugovora! Živković je na pripremama na Kipru razgovarao sa novinarima o svemu što se dešava poslednjih dana uz tvrdnju da on za te stvari nije kriv.

- Teško mi je što čitam i gledam kako me provlače kroz medije. Nisam to zaslužio i najmanji sam krivac u svemu tome. Ja sam dao reč klubu i Zoranu Milinkoviću da ću ostati do leta i tako će biti. Moj ugovor traje još šest meseci i naravno da sam od 1. jula na raspolaganju upravi šta god bude trebalo - rekao je Živković. Jedan od najtalentovanijih evropskih fudbalera je istakao da nema komentar na to što bi u slučaju da ostane do leta crno-beli morali da plate 2,5 miliona evra, a istakao je da nije imao pojma da je prodat Apolonu.
- Nisam znao sve dok se nije pojavilo u novinama. I dalje ne znam kakav je to ugovor i o čemu se tu radi. Nikada nisam video taj papir i stvarno mi je žao šta su ti ljudi uradili. To su uradili meni iza leđa i ne znam ništa o tome. Živković je na kraju rekao da nije razmišljao o tome da se samo on pita da li bi potpisao novi ugovor sa Partizanom. - Verujte, glava mi je u haosu. Ne znam stvarno šta je pametno u ovom trenutku. (Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.