MOŽDA NISU VELIKI KLUB, ALI NJIHOVO SRCE JE OGROMNO: Gest Barnslija za navijača nas je podsetio šta fudbal zapravo jeste! (FOTO)
Foto: Printsreen/Youtube

šmekerski

MOŽDA NISU VELIKI KLUB, ALI NJIHOVO SRCE JE OGROMNO: Gest Barnslija za navijača nas je podsetio šta fudbal zapravo jeste! (FOTO)

Mali veliki klub

Objavljeno:

Najbolji klub na svetu. Ne po načinu igre, ne zahvaljujući lepim golovima ili fudbalskim zvezdama - već po nečemu mnogo bitnijem, a to je briga za svoje navijače.

Lider engleske Lige 1 Barnsli i njegov direktor Gotije Genej pokazali su veliku ljudskost.

U moru megalomanskih transfera, skandala, raznih preotimanja igrača Barnsli je pokazao i lepšu stranu fudbala.

Šmekersi potez uprave engleskog trećeligaša upućen njihovom vernom navijaču Krisu Rajderu.

Rajder se požalio na društvenim mrežama da proživljava težak životni period, i kako se suočava sa depresijom i anksioznosti.

To je video izvšni direktor Barnslija i ostetio je potrebu da ponudi pomoć vernom navijaču.

-Dragi Kris, Izvini što ti ovako šaljem pismo, ali sam osetio potrebu da stupim u kontak s tobom. Primetio sam na društvenim mrežama da prolaziš kroz težak period u poslednje vreme, nisam siguran šta je u pitanju, ali se nadam da će sve da se popravi što je pre moguće. Godinama si navijač našeg kluba, uvek si nas podržavao, pa bismo želeli da ti pokažemo da, ako ti je potrebna neka usluga ili naša podrška, molimo te da nam javiš. Pozvan si da svratiš kad god poželiš. Moja vrata su ti uvek otvorena, a konačno imamo i nov aparat za kafu, zahvaljujući Alfiju Mosonu (prešao u Fulam kod Slaviše Jokanovića, prim. aut). U svakom slučaju, Inače, možda si primetio onaj mali znak na imenima na dresovima naših igrača? To je grb "MIND" organizacije. Oni su partner naše lige ove sezone i rade sjajan posao (organizacija koja pomaže ljudima koji imaju psihičke probleme). Šaljem ti njihove kontakt detalje. Nastavi da bodriš "Redse" (nadimak kluba), Krise. Mi ćemo nastaviti da bodrimo tebe. Iskreno, Gotije Genej, izvršni direktor Barnslija.

Nema šta, majstroski potez uprave engleskog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.