SAVIĆEVIĆ O MILOJEVIĆU, RADONJIĆU, ZVEZDI: Kada ti na klupi sede Jovičić i Srnić, sve je jasno... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

legenda puna hvale

SAVIĆEVIĆ O MILOJEVIĆU, RADONJIĆU, ZVEZDI: Kada ti na klupi sede Jovičić i Srnić, sve je jasno... (FOTO) (VIDEO)

Biće "crveno - beli" domaći u Austriji

Objavljeno:

Prvak Evrope i sveta sa Crvenom zvezdom, šesta Zvezdina zvezda Dejan Savićević ima samo reči hvale za novi evropski uspeh izabranika Vladana Milojevića.

Kao neko ko zna kako se igra u evropskim mečevima, popularni Dejo je izneo utiske posle meča.

- Gledao sam utakmicu. Bilo je baš tvrdo. Prepao sam se na početku kada smo primili gol, ali dobro je, odmah smo izjednačili – rekao je Dejan Savićević za Maxbetsport.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Espreso.co.rs

Igrači Spartaka iz Trnave nisu bili nimalo nežni prema "crveno - belima".

Odavno nisam video tako agresivnu ekipu, svaki start njihovih igrača je na ivici žutog kartona. Ne gube ritam, čekaju kontru, njihov trener ih je odlično našpanovao. Zvezda je zaslužila da prođe dalje. Stvorila je više šansi, igrala pametno. Dobro se sve završilo, to je najvažnije - dodao je.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Espreso.co.rs

Crveno-beli su ostavili utisak ekipe koja tačno zna šta hoće i kako do toga da dođe.

Milojević je dobar trener, u svakom trenutku se zna ko šta radi. Kad na klupi sede Srnić i Jovičić, onda je jasno kakva je to ekipa. Dobar utisak na mene je ostavio Jovančić, nisam ga do sada gledao. Veoma je važno što su, kao i prošle sezone, pogodili sa dovođenjem stranaca - pohvalio je stratega i upravu popularni Dejo.

Plasman u narednu rundu srpskom timu je doneo Nemanja Radonjić golom u produžetku.

Talentovan je, potrošio je par godina u mladalačkim ludostima, ali njegov fudbalski kvalitet nikada nije bio sporan. Valjda je video kakvi sve igrači prave transfere, pa se trgao. Olako gubi loptu, mora da bude racionalniji, da nekada doda, umesto što šutne, ali to sve prepisujem njegovoj mladosti i sazrevanju. Ima dribling, brzinu, kontrolu lopte, zna da povuče… Poseduje sve što je potrebno da bude vrhunski fudbaler! - analizirao je igru junaka Crvene zvezde "Genije".

Crveno-beli su na korak do plasmana u Ligu šampiona.

Verujem da Zvezda ima šanse protiv Salzburga i da može da ode u LŠ. Sve austrijske ekipe igraju tvrdo. Verujem da će Milojević dobro da ih izanalizira.

Ukoliko ne bude u društvu najboljih, Crvena zvezda će ipak igrati u Evropi, a podrška neće izostati.

Milo mi je što je Zvezda obezbedila bar učešće u Ligi Evrope. Sigurno ću da dođem u Beograd da je gledam, kad bude igrala u grupnoj fazi -poručio je Dejan Savićević.

UEFA je donela odluku da prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona bude odigran bez publike, ali podrška neće izostati u drugoj.

- Ubeđen sam da će Zvezda imati ogromnu podršku navijača u Austriji. U Salcburgu će se osećati kao domaćin – uveren je Dejan Savićević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.