TUŽNA ISTINA SRPSKOG SPORTA I FUDBALA! Ne dozvolite da vas treneri i klubovi ucenjuju, reagujte! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Pixabay

Prava inicijativa

TUŽNA ISTINA SRPSKOG SPORTA I FUDBALA! Ne dozvolite da vas treneri i klubovi ucenjuju, reagujte! (FOTO) (VIDEO)

Zato dobro razmislite gde ćete poslati svoje "čeljade", i kako će te se odnositi prema situacijama sa kojima će te se vi i vaše dete sigurno susretati

Objavljeno: 18:59h

Svako ko je u nekom trenutku svog spotrtskog detinjstva i bavljenja istim doživeo nepravdu kada je kao iz vedra neba odstranjen iz startne postave bez ikakvog konkretnog obaveštenja i objašnjenja, razumeće i podržaće inicijativu koju je pokrenuo Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost.

U zemlji Srbiji takvoj kakva je, vlada hijerarhija po kumstvu i debelom džepu, pa je takva praksa nažalost svakodnevica u srpskom fudbalu barem poslednjih 25 godina.

I ne samo u fudbalu već maltene u svakom sportu, a pogotovu timskom gde je konkurencija za određeno mesto i poziciju u ekipi uvek velika.

Ali na kraju nekako uvek tatin sin sa debljim džepom izbaci nekog klinca kome je to sve u životu, a pritom je i više nego talentovan , pa stvari mogu da krenu u pogrešnom smeru, kao i što se dešavalo više puta tokom prošlosti.

Pa se onda ograničeni ljudi pitaju što nam sport u zemlji odlazi u apsurdne sfere, a odgovor na srž problema počinje već u najarnijim kategorijama organizovanog bavljenja sportom.

Zato dobro razmislite gde ćete poslati svoje dete i kako će te se odnositi prema situacijama sa kojima će te se vi i vaše dete sigurno susretati.

Pamet u glavu, i ne dozvolite da vas ucenjuju!

Upravo zato pročitajte novi apel Sindikata Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.