ŠOK! OVO JE DOČEKALO FUDBALERE ZVEZDE U TRNAVI?! Nećete verovati kada budete videli šta radi trava na Spartakovom stadionu! (FOTO)
Foto: Starsport©

zeleno, zeleno, lice moje, zeleno

ŠOK! OVO JE DOČEKALO FUDBALERE ZVEZDE U TRNAVI?! Nećete verovati kada budete videli šta radi trava na Spartakovom stadionu! (FOTO)

Meč je na programu u utorak u 20.30

Objavljeno: 21:10h

Crvena zvezda u Slovačkoj nestrpljivo čeka revanš meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv slovačkog Spartaka iz Trnave.

Meč je na programu u utorak u 20.30, a "crveno -bele" čeka iznenađenje. Čelnici slovačkog tima su povodom ulaska u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona poručili novu travu iz Češke.

Međutim, nije dugo trebalo da se sazna o kakvoj je travi reč. Tokom meča slovačke Super lige protiv Zemplina, trava je počela da ispušta boju i time je pokazan očajan kvalitet zelene podloge.

A sve je to posledica patogenih vrsta koje su napale travnatu površinu, pa su u Spartaku odlučili da uništenu travu ofarbaju zelenom bojom ne bi li izgledala kao da je zdrava.

A kada su Fudbaleri Crvene zvede, danas odradili trening pred sutrašnji revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, imali su i šta da vide.

Na svu sreću su nam stigle i nove fotografije koje prikazuju tužnu istinu travnate površine stadiona Spartaka.

Stanje trave na Spartakovom Stadionu
Stanje trave na Spartakovom Stadionufoto: Espreso.co.rs

Stvarno neverovatno izgleda sve ovo, ako se uzme u obzir da je trava na stadionu postavljena relativno skoro, a već počinje da liči na terene nižerazrednih srpskih "stadiona".

Kao da su je uvezli iz Kine a ne iz Češke!

Užasno stanje trave u Trnavi
Užasno stanje trave u Trnavifoto: Espreso.co.rs

Sigurni smo da nije bilo nimalo prijatno trenirati u tim uslovima, pošto travnata površina izgleda kao zapuštena domaćinova poljana koju je spržilo sunce i koju je izgazila i popasla njegova stoka.

Prethodni meč između Crvene zvezde i Spartaka u Beogradu je završen 1:1, a u utorak oko 23 časa biće poznato da li će "crveno-beli" i dalje sanjati evropski san ili će pozeleneti od tuge.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.