SAFET SUŠIĆ ZAGRIZAO ZA ZVEZDINOG ŠPICA! Pavkov na meti dva turska kluba! (FOTO)
Foto: Starsport©

Život ide dalje

SAFET SUŠIĆ ZAGRIZAO ZA ZVEZDINOG ŠPICA! Pavkov na meti dva turska kluba! (FOTO)

Sutrašnja utakmica protiv Spartaka u Trnavi mogla bi da bude poslednja za Milana Pavkova u dresu Crvene zvezde u koju je došao u januaru 2017. godine

Objavljeno: 17:37h

Milana Pavkova žele dva turska kluba Akhisar i Ankaragudžu.

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov mogao bi uskoro da se preseli u Tursku. Skauti klubova Akhisar i Ankaragudžu gledali su visokog centarfora na prvenstvenoj utakmici protiv Spartaka iz Subotice, na kojoj je momak rođen u Novom Sadu i visok 193 centimetra dao dva gola.

Crvena zvezda za Milana Pavkova (24) traži milion evra, dok bi napadač u novom klubu imao godišnju platu u visini od 500.000 evra.

Trener Akhisara je Safet Sušić, nekada legenda YU fudbala, koji je upravi aktuelnog osvajača Kupa Turske rekao da mu je potreban robusni napadač, jer ne može samo da se osloni na iskusnog Ukrajinca Jevgena Seleznjova. U Akhisaru već nekoliko sezona s velikim uspehom brani Milan Lukač, bivši golman Partizana i OFK Beograda.

Ništa manje zainteresovani za Milana Pavkova nisu ni u Ankaragudžuu. Klub iz glavnog grada Turske koji vodi trener Ismail Kartal u deficitu je sa napadačima, a Milan Pavkov mu se čini kao kvalitetno rešenje.

Milan Pavkov u prodoru
Milan Pavkov u prodorufoto: Starsport©

U slučaju prodaje Crvena zvezda ne bi zaradila celu sumu, jer bi 30 odsto pripalo niškom Radničkom, po ranijem dogovoru dva kluba, što znači da bi crveno-beli bili bogatiji za 700.000 evra, dok bi preostalih 300.000 otišlo u Niš.

Sutrašnja utakmica protiv Spartaka u Trnavi mogla bi da bude poslednja za Milana Pavkova u dresu Crvene zvezde u koju je došao u januaru 2017. godine.

BONUS VIDEO: Atmosfera na meču Crvena zvezda - Spartak

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.