LJUDSKA GROMADA: Fudbaler Crvene zvezde poklanja sav nameštaj iz svoje kuće žrtvama stravičnih požara u Grčkoj! (FOTO)
Foto: Starsport©

Kapa dole

LJUDSKA GROMADA: Fudbaler Crvene zvezde poklanja sav nameštaj iz svoje kuće žrtvama stravičnih požara u Grčkoj! (FOTO)

Vatrena stihija koja guta sve pred sobom poslednjih nedelja i odnosi i uništava živote čitavih porodica duboko ga je pogodila

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben doniraće svoj celokupni nameštaj iz kuće koju ima u Atini žrtvama stravičnih požara koji su zadesili Grčku prethodnih nedelja.

Vatrena stihija koja neprestano hara Grčkom, odnosi živote i guta sve pred sobom, ostavila je i ogroman broj ljudi i bez krova nad glavom.

Pogođen celokupnom situacijom koja se dešava u zemlji koja mu je prva dala šansu da se dokaže kao fudbaler, napadač crveno-belih je putem društvenih mreža objavio da će pomoći onako kako može zajedno sa svojom porodicom žrtvama požara.

- Grčka je moja druga kuća i grčki narod će uvek biti u mom srcu. Gledajući patnju i bol grčkog naroda koji je izgubio članove porodice i gledajući kako im gore ognjišta poslednjih dana na Atici, moja porodica i ja smo odlučili da doprinesemo i pomognemo onima kojima je najpotrebnije. Doniraćemo celokupan nameštaj iz naše kuće u Atini porodicama koje su izgubile svoje domove i pokušavaju da počnu sve iznova. Molim vas podelite ovo i kontaktirajte mog menadžera za detalje kako bi naša donacija stigla na pravu adresu. Naše molitve i misli su sa vama - napisao je Ben na Instagramu.

Podsećamo da je mladić sa Komorskih ostrva došao u Grčku 2013. godine kada je postao član Verije, potom je igrao još za Olimpijakos, Levadijakos i Panionios, pre nego je prošle zime došao u redove Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.