OČAJ U NORDSJELANDU! Ono što im se desilo pred gostovanje Partizanu, ne bismo poželeli ni najgorem neprijatelju! (VIDEO)
Foto: Espreso

OLBORG U NADOKNADI...

OČAJ U NORDSJELANDU! Ono što im se desilo pred gostovanje Partizanu, ne bismo poželeli ni najgorem neprijatelju! (VIDEO)

Danski tim u problemima, uprava bi mogla ozbiljno da se zabrine

Objavljeno: 17:44h

Ohrabrujuća vest za navijače Partizana stiže iz dalekog Olborga, gde je fudbalski klub koji nosi isto ime uzeo sva tri boda rivalu crno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope ekipi Nordsjilandu pobedivši na kraju sa 1:0.

Ovo je već treći vezani poraz i sada već definitivno možemo da konstatujemo da je danski tim u ozbiljnim problemima i da uprava definitivno mora da se zabrine za trenutnu situaciju, bez obzira što je izvojevan u specifičnim okolnostima.

Za pogodak odluke pobrinuo se Filip Ohs, mladi ofanzivac Hofenhajma na pozajmici u Olborgu, koji je u poslednjem minutu regularnog dela umakao čuvarima i matirao golmana gostiju Larsena za veliko slavlje.

Trener Nordsjelanda Kasper Hjulmand kombinovao je sastav, pa je u odnosu na nedavni meč s Partizanom, ostavio van tima čak šestoricu fudbalera koji će odmorni doputovati na revanš i gostovanje u Beogradu narednog četvrtka.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.