VELIKI POŽAR U ČIKAGU! Ekipa Fajera ne zna gde bije! Sedam vezanih poraza nateralo Paunovića da rečima uništi svoje igrače! (FOTO)
Foto: AP

NIJE DOBRO

VELIKI POŽAR U ČIKAGU! Ekipa Fajera ne zna gde bije! Sedam vezanih poraza nateralo Paunovića da rečima uništi svoje igrače! (FOTO)

Čikago se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu u Istočnoj konferenciji

Objavljeno: 16:01h

Ekipa Čikago Fajersa, koju trenira Veljko Paunović i za koju nastupaju Aleksandar Katai, Nemanja Nikolić i srpski zet Bastijan Švajnštajger, se nalazi u totalnom rasulu u MLS ligi, pa ne čudi činjenica da je ta ekipa upisala sedmi uzastopni poraz u šampionatu

Čikago se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu u Istočnoj konferenciji, i kako se stvari trenutno razvijaju ,neće imati prilike da se plasiraju u plej-of.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Atmosfera u ekipi je toliko narušena da je uoči poslednjeg meča Veljko Paunović otvoreno rekao svojim igračima, da ako se nekome od njih ne igra , da može slobodno da napusti stadion!

- Održali smo otvoren sastanak pred ovaj meč i rekli "Ko nije u potpunosti posvećen, može slobodno da ide". Naravno, niko nije otišao, i to je bio jedan jako važan momenat, kada su momci shvatili - "ovi ljudi oko mene, na njih jedino mogu i da se oslonim". Svako zna da treba da da sve od sebe. I, ja sam to i video na terenu ovoga puta. Nije da smo pre ovog meča igrali tako da ne dajemo sve od sebe, ali je pristup ovoga puta bio drugačiji - rekao je Paunović.

Ali ni takav pristup nije urodio plodom pošto je Čikago izgubio i od Nujork Red Bulsa sa 1:0.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.