SPALETI NEMA NAMERU DA ODUSTANE! Trener Intera nastavlja sagu Modrić i ako se čini da je Luka već odlučio! (VIDEO)
Foto: EPA

Ne priznaje poraz

SPALETI NEMA NAMERU DA ODUSTANE! Trener Intera nastavlja sagu Modrić i ako se čini da je Luka već odlučio! (VIDEO)

Spaleti očigledno ne odustaje od Modrića, ali kako stvari trenutno stoje on bi trebalo što pre da ga zaboravi i da se okrene nekim drugim metama

Objavljeno: 13:02h

Inter je prvo zagrizao za Artura Vidala, međutim on je na kraju potpisao za Barselonu, pa su morali da počnu da traže alternativu.

Onda je u kalkulacije uleteo Luka Modrić, a navodno sve je bilo dogovoreno sa Interom, ali je transfer stopiran od strane Real Madrida koji sada privodi kraju posao zadržavanja Modrića na Bernabeu.

A na sve to je imao šta da kaže trener Intera Lućano spaleti. "Činjenica da je on želeo da nosi dres Intera mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Ne znam da li će doći, ali Real i dalje računa na njega. Ako on dođe kod nas, bićemo veoma jaki", rekao je Spaleti. U pobedi nad Milanom od 3:1 u Santjago Bernabeu kupu Luka Modrić je dobio velike ovacije kada se pojavio na terenu, što je još jedan znak da definitivno ostaje u Real Madridu.

Koji je sledeći korak za nero-azure?! Spaleti očigledno ne odustaje od Modrića, ali kako stvari trenutno stoje on bi trebalo što pre da ga zaboravi i da se okrene nekim drugim metama.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.