NAVIJAČI REALA POSLALI JASNU PORUKU MODRIĆU! Ako se Luka dvoumio, nakon ovog gesta sve sumnje bi trebale da budu otklonjene! (VIDEO)
Foto: Reuters

Ma neće on nigde

NAVIJAČI REALA POSLALI JASNU PORUKU MODRIĆU! Ako se Luka dvoumio, nakon ovog gesta sve sumnje bi trebale da budu otklonjene! (VIDEO)

Kada je kročio na teren, hrvatski reprezentativac je dobio ovacije 80.000 gledalaca

Objavljeno: 13:00h

Nakon fantastičnih partija na Mundijalu, potreažnja za Lukom Modrićem je došla do vrhunca, svaki ozbiljan klub želi Hrvata u njihovom dresu a ponajviše milaski Inter.

A onda je prilikom njegovog ulaska u igru u meču protiv Milana, sa tribina santjao Brenabeua stigla i jasna poruka od strane navijača Reala, o njegovomstatusu u Madridkom gigantu.

Naime, u subotu je Real na svom stadionu pobedio Milan 3:1 u okviru "Bernabeu kupa", a već zanimljiv meč obeležio je 77. minut i ulazak Modrića u igru.

Kada je kročio na teren, hrvatski reprezentativac je dobio ovacije 80.000 gledalaca, koji su time i više nego jasno pokazali da i dalje žele da ga gledaju u dresu njihovog omiljenog kluba!

Španski mediji navode da je klub sa stadiona "Santijago Bernabeu" ponudio Hrvatu godišnju platu od 10 miliona evra da ostane.đ

Dok je ovakav potez navijača Reala najverovatnije zapečatio sudbinu Hrvatskog kapitena u Madridu, pa je realno za očekivati da Luka neće na kraju otići nigde!

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.