SAŠA ILIĆ JOŠ JEDNOM DOKAZAO KOLIKA JE VELIČINA! Mali-veliki gladijator koji je dva puta porazio opaku bolest, upoznao svog idola! (FOTO)
Foto: Starsport©

Izuzetan gest

SAŠA ILIĆ JOŠ JEDNOM DOKAZAO KOLIKA JE VELIČINA! Mali-veliki gladijator koji je dva puta porazio opaku bolest, upoznao svog idola! (FOTO)

Tako je kapiten Partizana po ko zna koji put pokazao koliki je sportsmen i čovek, i sigurni smo da će tako i nastaviti, jer zašto ne bi

Objavljeno: 12:22h

Driljiva priča nam stiže ovog puta sa Tvitera gde je jedna od korisnivca ove društvene mreže podelila, prelepu priču na svom profilu.

Reč je o sinu njene koleginice koji je do svoje 12. godine, već dva puta preživeo agresivnae napade kancera i uspeo da ih nadjača!

Mali borac je veliki fan Partizana pa je njegova majka nakon još jedne dobijene bitke došla na sjajnu ideju.

Ona je pozvala kapitena crno-belih Sašu Ilića i zamolila da dođe kod ovog mališana u školu i prekine čas, i lično mu čestita na još jednoj dobijenoj bitci za život.

Što je kapiten Partizana naravo i prihvatio pa se na kraju ceo plan majke malog gladijatora i obistinio, a verujemo da je obojici ovaj susret ostati urezand duboko u sećanju.

Tako je Saša Ilić po ko zna koji put pokazao koliki je sportsmen i čovek, i sigurni smo da će tako i nastaviti, jer zašto ne bi!

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.