UŽASNA SCENA BACILA SENKU NA POBEDU RADNIČKOG! Muk je zavladao na Čairu kada je nakon užasnog sudara, golman domaćina ostao da leži nepomičan na travi! (VIDEO)
Foto: Starsport©

zamalo najgore

UŽASNA SCENA BACILA SENKU NA POBEDU RADNIČKOG! Muk je zavladao na Čairu kada je nakon užasnog sudara, golman domaćina ostao da leži nepomičan na travi! (VIDEO)

Bulajić je hitno prevezen u bolnicu gde je konstatovana kontuzija mozga pa je po proceduri zadržan je u Urgentnom centru na daljim posmatranjima

Objavljeno: 10:08h

Ishod prvog meča četvrtog kola Superlige Srbije na Čairu između Radničkog i Voždovca, u kojem je u 88. minutu golom Nome, Radnički slavio sa 1:0, potpuno je ostao u senci strašne povrede golmana Ivana Bulajića.

U jednom momentu prvog poluvremena ovog meča zavladao je apsolutni muk na tribinama čaira, zbog nezgodne povrede Bulajića na kojeg je naleteo napadač Voždovca Nikola Srećković i nenamerno ga udario direktno u glavu.

Bulajić je pao kao pokošen i ostao je da leži na travi bez svesti, lekari su odmah ušli na teren i reagovali, ali su pre svega toga saigračii prisebnom reakcijom uspeli da " obezbede" Bulajića i spreče najgore kola hitne pomoćim koja su odvezla nesrećnog golmana radničkog.

Bulajić je hitno prevezen u bolnicu gde je konstatovana kontuzija mozga pa je po proceduri zadržan je u Urgentnom centru na daljim posmatranjima.

Povređeni golman je inače druga Lalatovićeva opcija u odsustvu povređenog Mladena Živkovića, pa je trener Nišlija sa klupe morao da digne i pošalje na gol treću opciju Milorada Kojića.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.