HOĆU DA BUDEM VELIKI: Kakve reči Kafua posle potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom! (FOTO)
Foto: crvenazvezdafk.com

Toliko su ga čekali

HOĆU DA BUDEM VELIKI: Kakve reči Kafua posle potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom! (FOTO)

Crveno-belima je stiglo pojačanje u napadu

Objavljeno:

Crvena zvezda je konačno dobila željeno pojačanje! Žonatan Kafu je predstavljen na Marakani kao novi igrač šampiona Srbije.

Posle dugih pregovora sa Bordoom, Brazilac stiže na jednogodišnju pozajmicu u redove crveno-belih i trebalo bi da odmah predstavlja pojačanje za ekipu Vladana Milojevića.

Delije dobro znaju o kakvom se fudbaleru radi, jer su ga videli na delu još kada je igrao za Ludogorec i postigao fantastičan gol. Kafu je nakon Ludogoreca godinu dana igrao za Bordo u koji je prešao za 8 miliona evra.

- Osećam zaista veliku čast i veoma sam srećan što mogu da budem i što sam već deo jednog velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Želim da osvajam trofeje, cilj mi je da ih bude što više, da imamo što više pobeda i uspeha. Fudbaler ne može biti veliki, ako ne osvaja titule sa ekipom, to je ono zbog čega i igramo i volimo fudbal - rekao je Kafu nakon potpisivanja ugovora.

Kafu je rođen 1991. godine, a osim za Ludogorec i Bordo, tokom karijere je nastupao i za brazilski Deportivo, Boavistu, Pirasikabu, Ponte Pretu i Sao Paulo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.