ČASNO SU SE BORILI: Dali smo i poslednji atom snage, ali Brondbi je ekipa koja kažnjava sve! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Spartak

poraz je lekcija

ČASNO SU SE BORILI: Dali smo i poslednji atom snage, ali Brondbi je ekipa koja kažnjava sve! (FOTO) (VIDEO)

Trener Spartaka zadovoljan igrom

Objavljeno:

Fudbaleri Spartaka iz Subotice poraženi su od Brondbija iz Danske sa 2:0 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bez obzira na poraz, trener Subotičana Vladimir Gaćinović zadovoljan je prikazanom igrom svojih pulena.

- Dobro smo igrali u provm poluvremenu, iako smo nastupali bez važnih igrača. Propustili smo šanse koje smo imali, a Brondbi je tim koji kažnjava greške. Sasekao nas je drugi gol i onda je nastavak za njih bio rutina. Čestitam mojim momcima, ostavili su poslednji atom snage. Čestitam i ekipi Brondbija koja igra lepršav fudbal i odudara od tipičnog danskog fudbala - rekao je Gaćinović.

Spartak je u ovoj utakmici nastupio bez Dejana Kerkeza, ali se strateg Subotičana nada da će svi biti spremni za revanš narednog četvrtka.

- Dejan Kerkez je trenirao pet ili deset minuta i videli smo da to neće ići. On je još jedan u nizu povređenih igrača. Nadam se da će oni biti spremni, jer mislim da smo malo zapostavili domaće prvenstvo, nismo bili u prilici da igramo maksimalno na oba fronta. Đuričin i Vukčević su mi potrebni već u nedelju protiv Crvene zvezde i morao sam da ih odmorim iako su dobro odigrali protiv Brondbija - dodao je trener Spartaka.

Više razloga za zadovoljstvo posle utakmice imao je trener Brondbija Aleksander Zorniger.

- Utakmica je bila interesantna za oba tima. Iskorisitli smo dve velike šanse koje smo stvorili u prvom i drugom poluvremenu. Spartak nije uspeo da iskoristi svoje šanse, tako da sam zadovoljan konačnim ishodom - izjavio je strateg Danaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.