Nemanja G. Miletić u 3 reči objasnio šta im je uradio Batica za 4 dana! (VIDEO)
Foto: Printscreen

To im je trebalo

Nemanja G. Miletić u 3 reči objasnio šta im je uradio Batica za 4 dana! (VIDEO)

Levi bek Partizana je posle trijumfa nad Nordsjelandom poručio da je novi trener dosta uticao na ekipu bez obzira na kratko vreme rada s njim

Objavljeno: 23:35h

Fudbaleri Partizana odigrali su najbolju utakmicu do sada u sezoni i to baš kada je trebalo, u gostima protiv Nordsjelanda u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su trijumfovali 2:1 i to pod vođstvom novog trenera, Zorana Bate Mirkovića, koji je radio sa ekipom tek nekoliko dana, ali ipak uspeo da je "pokrene" i "podigne" posle lošeg perioda.

To je rekao i levi bek crno-belih Nemanja G. Miletić posle utakmice u Danskoj.

- Posle dužeg vremena pobeda za nas i veoma bitna. Dali smo rano gol, onako, dobro smo ušli u utakmicu. Znači nam mnogo zato što je ostvarena sa novim šefom. Nadamo se dobrom nastavku sezone - rekao je Miletić i dodao šta je to trener uspeo da uradi sa njima za ova četiri dana.

- Dosta smo se zategli sa novim trenerom u svakom smislu. Svi smo znali šta radimo na terenu, svi smo dobili svoje zaduženje i dosta bolje delujemo nego na prethodnim mečevima.

Iako je ostvarena pobeda u gostima, daleko od toga da je ovaj dvomeč završen, jer ne sme biti opuštanja za sedam dana na stadionu u Humskoj.

- Nije završeno. Ozbiljan su tim, imaju dosta mladih igrača, opasni su. Ne smemo da se opuštamo, moramo i drugu utakmicu da privedemo kraju i prođemo dalje - poručio je Miletić.

A šta se dogodilo kod gola koji su primili, možete čuti na snimku ispod.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.