Došao, odmah zaigrao u startnoj postavi i dao gol za pobedu Partizana: Kako može da se oseća neko ko uspe to da uradi?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Bolje nije moglo

Došao, odmah zaigrao u startnoj postavi i dao gol za pobedu Partizana: Kako može da se oseća neko ko uspe to da uradi?! (VIDEO)

Novajlija crno-belih je izneo svoje utiske posle meča u Danskoj protiv Nordsjelanda

Objavljeno: 23:21h

Goranu Zakariću je bio dovoljan samo jedan meč da kupi ljubav navijača Partizana.

Debitovao je u teškom trenutku i na teškom gostovanju, u jednom od najbitnijih mečeva za Partizan ove sezone, ali taj debi će zasigurno uvek pamtiti, jer je postigao gol protiv Nordsjelanda za koji se ispostavilo da je doneo pobedu crno-belima.

- Zadovoljni smo rezultatom, pokazali smo dobar fudbal, i to nam je dodatni motiv za revanš u Beogradu. Ostvarili smo nameru da postignemo pogodak, jedan ili dva, na kraju je bilo dva. Imali smo taj nespretni trenutak kada smo primili gol, nas je malo poljuljalo, ali izdržali smo do kraja.

Kada neko pojačanje tek stigne u klub odmah želi da se dokaže, a on je to uspeo već posle nekoliko treninga da pokaže Mirkoviću da se na njega valja osloniti.

- Bolje nije moglo, zadovoljan sam nastupom i pogodak koji je u ovakvim utakmicama i za ovakav klub me čini srećnim. Nadam se da ću nastaviti ovako i da ću iz meča u meč biti sve bolji i bolji. Ne bi to bilo moguće bez cele ekipe i hvala svima na podršci i verujem u nas i nadam se da ćemo u Beogradu imati veliku podršku navijača.

Zakarić je istakao posle meča da su sada još bolje upoznali protivnika i da će biti spremni za revanš koji se igra za sedam dana.

- Oni su dobra, čvrsta ekipa koja želi da igra fudbal. Ima specifičnu igru i bekovi im stoje široko, mi smo pokušali da zaustavimo te njihove napade, uspeli koliko-toliko i ostvarili rezultat koji smo hteli za revanš u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.