SRBIN DEMOLIRAO ZENIT: Ponižen i slavni Fejnord, Bešiktaš jedva, a Zvezda ako ispadne od Trnave ide u Ljubljanu! (VIDEO)
Foto: Fonetap

Kvalifikacije za Ligu Evrope

SRBIN DEMOLIRAO ZENIT: Ponižen i slavni Fejnord, Bešiktaš jedva, a Zvezda ako ispadne od Trnave ide u Ljubljanu! (VIDEO)

Više nego uzbudljivo veče u kvalifikacijama za Ligu Evrope obeležio srpski fudbaler

Objavljeno: 00:09h

Neverovatno veče za nekadašenjeg fudbalera Jagodine Uroša Nikolića, koji je u pobedi Dinamo Minska nad Zenitom iz Sankt Peterburga 4:0, postigao dva čarobna pogotka i podelio je jednu asistenciju.

Prvi gol je bio čisto majstorstvo, sa 25 metara, iz ne tako pozicije izveo je čaroban slobodnjak i doneo prednost svom timu.

Ubrzo je Dinamo uvećao prednost, da bi pred sam kraj poluvremena proradila balkanska veza. Nikolić je idealno izveo korner, a hrvatski internacionalac Nino Galović glavom sproveo loptu u mrežu.

Poslednji gol i pečat na ubedljivu pobedu Belorusa postavio je ponovo Srbin. Sa 16 metara naleteo je na odbijenu loptu uhvatio je volej i zakucao loptu u mrežu - 4:0.

Potencijalni protivnik Partizana u narednoj fazi kvalifikacija za Ligu Evrope Bešiktaš uspeo je minimalnim rezutatom da savlada austrijski LASK.

Jedini strelac na meču bio je Rajan Babel, ali će turski tim sigurno strepeti u revanšu u Lincu.

NE PROPUSTITE

Gazili se sa Torcidom iz Splita, bacali su pacove na teren, a sada se nalaze na Marakani u Beogradu! (VIDEO)

PARTIZAN POBEDIO U DANSKOJ: Mirkovićevi crno-belih šokirali Nordsjeland, maestralni novajlija Zakarić! (FOTO) (VIDEO)

JUG I ISTOK NAVIJALI ZAJEDNO: Spojila ih tema zbog koje Srbija plače decenijama! (VIDEO)

Crvena zvezda ako ne uspe da izbaci Spartak Trnavu u 3. kolu Lige šampiona igraće u plej-ofu za Ligu Evrope, a tamo joj je bliži protivnik Olimpija iz Ljubljane koja je bila ubedljiva protiv Helsinkija 3:0.

Junak trijumfa bio je dvostruki strelac Isah Abas, dok je jedan pogodak dao Kronaveter

Da je ovo veče bilo puno senzacija pokazao je slovačk Trenčin. Oni su pregazili slavni Fejnord sa ogromnih 4:0 u prvom susretu i maltene ga izbacili već sada iz daljeg toka kvalifikacija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.