BIVŠI PREDSEDNIK ZVEZDE DIGAO PRAŠINU: Muslin je bio u pravu što je otišao čim su počeli da mu se mešaju menadžeri i ovi drugi! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

Sasuo istinu

BIVŠI PREDSEDNIK ZVEZDE DIGAO PRAŠINU: Muslin je bio u pravu što je otišao čim su počeli da mu se mešaju menadžeri i ovi drugi! (FOTO)

Den Tana će svojom izjavom o našem Fudbalskom savezu sigurno uzburkati strasti

Objavljeno: 15:35h

Bivši predsednikCrvene zvezde Dobrivoje Tanasijević Den Tana smatra da bi reprezentacija Srbije bolje prošla na Svetskom prvenstvu u Rusiji da je selektor ostao Slavoljub Muslin.

Prema njegovim rečima, bivši selektor je imao dobar razlog za odlazak sa klupe "orlova".

- Kao i sve u Srbiji, teško je ovde bilo šta prognozirati. Čim neko uspe odmah su mu svi neprijatelji. Predsednik me je u vreme kada nije bio na toj funkciji pitao koga bih ja uzeo. Pitao sam hoćemo li domaćeg ili stranca, on kaže domaćeg. Ja onda kažem "Muslina" i godinu dana posle toga smo imali Muslina. On je napravio strašan posao sa istim igračima koje su ovi drugi imali i nisu uspeli da se kvalifikuju. Međutim, kada su počeli da mu se mešaju menadžeri i ovi drugi ko treba da igra, a ko ne, bio je potpuno u pravu što je napustio - rekao je Den Tana za TV Prva.

Uveren je da bi rezultat u Rusiji bio mnogo bolji da je na Mundijal otišla sa selektorom sa kojim je prošla kvalifikacije, ali da nema ništa protiv Mladena Krstajića.

- Krstajiću želim sve najbolje. On je mlad, voditi reprezentaciju i klub je težak posao, a moraš da imaš i puno sreće - dodao je.

'Orlovi
"Orlovi" bi imali bolji rezultat u Rusiji sa Muslinom foto: Dado Đilas

Takođe je izjavio da daje savete fudbalskim čelnicima.

- Pitaju me, ali ih nikad ne poslušaju. Evo kad smo igrali protiv Irske i kad igra reprezentacija sa njima ide i grupa naših ljudi iz raznih pokrajina. Tada sam imao klub u Engleskoj pa su me pitali kako to sve izgleda u tamo. Kada sam im objasnio, rekli su mi: "Slušaj, zaboravi, onda ne bi bilo mesta ni za koga od nas u tom Savezu" - zaključak je Dan Tane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.