KAFU SLETEO U BEOGRAD: Setio se onog čuvenog gola na Marakani, a onda je poslao jasnu poruku Delijama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Nema više dileme

KAFU SLETEO U BEOGRAD: Setio se onog čuvenog gola na Marakani, a onda je poslao jasnu poruku Delijama! (VIDEO)

Brazilski napadač dolazi među crveno-bele na jednogodišnju pozajmicu

Objavljeno: 16:35h

Brazilski internacionalac Žonatan Kafu stigao je u Beograd na lekarske preglede i potom potpisivanje ugovora o pozajmici sa Crvenom zvezdom.

Napadač Bordoa dolazi kao pozajmljen igrač iz francuskog tima do kraja sezone, a po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla", obratio se kratko novinarima.

- Veoma sam srećan zbog dolaska u Zvezdu. Očekujem samo titule i daću sve od sebe da crveno-beli uđu u neki od dva velika evropska takmičenja - rekao je Kafu za "Kurir".

Spartak na Marakani dočekuje danskog velikana Brondbi, a kvota da neće biti poražen (dupla šansa 1X) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Spartak Subotica - Brondbi.

Navijači crveno-belih su upamtili Brazilca pre dve godine kada je noseći dres Ludogoreca postigao onaj čuveni pogodak na stadionu "Rajko Mitić" i odigrao presudnu ulogu u eliminaciji srpskog tima.

- Sećam se utiakmice naravno. Sećam se da sam baš dobro odigrao, a glavni utisak mi je bila publika i naravno navijači - rekao je Kafu, a navijačima je poručio da će sve reći na terenu kada zaigra:

- Ne bih sada ništa da pričam, kada izađem na terene svojim igrama ću im poslati poruku.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.