LEGENDA ZVEZDE POSLE REMIJA: Rezultat nije povoljan, ali verujem u prolaz!
Foto: News1

zvezda ide dalje

LEGENDA ZVEZDE POSLE REMIJA: Rezultat nije povoljan, ali verujem u prolaz!

Moglo je i bolje na Marakani...

Objavljeno: 21:39h

Proslavljeni reprezentativac Srbije i legedna milanskog Intera Dejan Stanković izneo je svoje viđenje Zvezdine utakmice protiv Spartaka iz Trnave.

Izabranici Vladana Milojevića nisu uspeli da dođu do trijumfa, u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigrali su samo 1:1 na stadionu "Rajko Mitić".

-Gledali smo utakmicu. Kao navijač i kao neko ko je igrao u Crvenoj zvezdi jako mi je žao. Moglo je bolje, pad koncentracije i svi su svesni toga. Ima i drugih 90 minuta. Verujem (u prolaz) jer Crvena zvezda izgleda veoma dobro na terenu, igraju dobar fudbal i imali su nekoliko šansi. Zvezda je igrala protiv tvrde ekipe, koja se svesno branila. Iako ima nepovoljan rezultat, mislim da ima veće šanse za prolaz - rekao je Stanković na Zlatiboru gde se održava njegov kamp za decu - rekao je nekadašnji kapiten reprezentacije.

Odlučujući meč Zvezda igra za šest dana u Slovačkoj, prolaskom može da obezbedi siguran plasman u Ligu Evropi i dvomeč sa boljim iz duela Salcburg - Škendija, koji može da šalje u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.