Milojević posle remija: Desilo se ono na šta sam upozoravao pre utakmice!
Foto: Beta/Branislav Božić

MRKA KAPA

Milojević posle remija: Desilo se ono na šta sam upozoravao pre utakmice!

Zvezda je povela golom El Fardu Bena iz penala ali je odmah zatim primila gol i to je u mnogome odredilo dalji tok meča.

Objavljeno:

Šampion Srbije, Crvena zvezda nije uspeo da stekne prednost u duelu sa Spartakom iz Trnave u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, tako da će narednog utorka na gostujućem terenu morati barem da postigne gol kako bi imao čemu da se nada. Slovaci su u Beogradu izborili remi uz postignut gol, a Vladan Milojević je odmah po završetku meča za Radio televiziju Srbije podsetio na šta je upozoravao svoje igrače pre samog meča.

- Rekao sam i pre utakmice, to je stil igre na koji mi nismo navikli da igramo u Srbiji, to je evidentno. Igraju brzo u tranziciji, prave lake faulove, stoje blizu i moji igrači jednostavno nisu uspeli da odgovore - objasnio je Milojević. Zvezda je povela golom El Fardu Bena iz penala ali je odmah zatim primila gol i to je u mnogome odredilo dalji tok meča. - Mislim da smo prvo poluvreme izgubili zbog toga. Mislim da je drugo poluvreme bilo bolje ali okej, završeno je prvo poluvreme, idemo u Trnavu da se borimo kao i do sada - dodao je Zvezdin trener. Revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Spartaka i Crvene zvezde igra se narednog utorka.

BONUS VIDEO: Zlatni srpski junior - Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.