REAL, SITI, LIVERPUL, VIDA! Ako prođe Dance, Partizan čeka opasna nagazna mina! Ni istorija mu nije naklonjena! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

neće biti lako

REAL, SITI, LIVERPUL, VIDA! Ako prođe Dance, Partizan čeka opasna nagazna mina! Ni istorija mu nije naklonjena! (FOTO) (VIDEO)

Srpski predstavik je loše prošao prilikom izvlačenja parova, biće jako teško ako prođe favorit...

Objavljeno:

Partizan je dobio svog novog rivala na putu za grupnu fazu Lige Evrope, biće to bolji iz dvomeča izmedju Bešiktaša i LASKA iz Linca, ali naravno, da bi vicešampion zakazao taj duel, potrebno je da prvo prođe Nordsjeland.

Inače, Partizan se sa turskim predstavnikom sastao 2014. godine u okviru grupne faze Lige Evrope, ali tada je favorit očekivano slavio oba puta, 2:1 u Istanbulu i 0:4 u Beogradu.

Moramo napomenuti da je ovaj tim Bešiktaša znatno jači od tadašnjeg, u svojim redovima imaju nekadašnje zvezde premijerligaških klubova Rajana Babela (bivši član Liverpula) i Alvara Negreda (bivši član Sitija i mnogih drugih velikana), zadnju liniju im čuvaju Pepe, koji je proveo deceniju u Realu iz Madrida, i Domagoj Vida koji je na skoro završenom Mundijalu odigrao odlično i na meti je mnogih slavnih evropskih klubova.

Tu su i portugalska zvezda Rikardo Kvarežma i nekadašnji reprezentativac Brazila Vagner Lav. Trener ekipe je iskusni Šenol Guneš, koji trenira klubove u Turskoj već 30 godina!

Igrači Bešiktaša slave pogodak
Igrači Bešiktaša slave pogodak foto: Reuter

Crni orlovi su u prethodnoj rundi slavili u dvomeču protiv Toršavna, u prvoj utakmici su pobedili rezultatom 0:2 golovima Lensa i Gonula. U drugoj utakmici ekipa sa Farskih ostrva nije imala nikakve šanse, a meč je završen ubedljivom pobedom domaćina rezultatom 6:0. Kanađanin Klaj Larin postigao je het-trik a ostale golove su dali Erkin, Ozjakup i Vagner Lav.

Austrijski predstavnik je prošle godine završio na četvrtoj poziciji, isto kao njihov rival i takođe su put do grupne faze Lige Evrope krenuli od druge runde.

Prvi rival bio im je norveški Lilstrem, koji su lako savladali dva puta, prvi put sa

4:0 kod kuće, mrežu su tresli Frejzer, Holand i Goiginger dva puta, a u gostima su samo potvrili pobedu i golovima Goigingera i Tetija slavili 2:1. Ovu ekipu vodi Oliver Glasner i ovo mu je četvrta sezona koju vodi kao trener, on je bio igrač ove ekipe 2003/04.

Inače LASK je na pripremama za ovu sezonu igrao protiv Crvene zvezde, tada je srpski šampion slavio rezultatom 3:1, a golove možete pogledati u video klipu ispod teksta.

Neće biti lako crno-belima!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.