Bata Mirković prvi put kao trener Partizana o protivnicima na žrebu!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

To je ono što traži

Bata Mirković prvi put kao trener Partizana o protivnicima na žrebu!

Novi strateg crno-belih je poručio da njegov tim mora da bude fokusiran samo na dvomeč sa Dancima

Objavljeno:

Partizan u četvrtak očekuje prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Nordsjelanda u Danskoj, a ako budu uspeli u dva susreta da budu bolji od Danaca, crno-beli će ići u baražu za ulazak u grupu na boljeg iz duela Bešiktaš - LASK iz Linca.

Srpski vicešampion je u međuvremenu promenio trenera, pa je umesto smenjenog Miroslava Đukića brigu o timu preuzela legenda kluba Zoran Bata Mirković, koji će debi na klupi imati baš u Danskoj.

Nekadašnji prvotimac kluba i reprezentativac naše zemlje odradio je svoj prvi trening sa igračima, a potom i prokomentarisao žreb za poslednje kolo evropskih kvalifikacija.

Zoran Bata Mirković na prvom treningu Partizana
Zoran Bata Mirković na prvom treningu Partizana foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- U ovom trenutku ne razmisljamo o 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, jer pred sobom imamo ozbiljan zadatak koji nas očekuje već za tri dana u Danskoj, a potom u Beogradu. Kada savladamo prve prepreke kroz dve utakmice onda naš fokus może biti sledeće kolo - kratko je poručio Mirković.

Uz njega svoje utiske je preneo i Marko Janković.

- Ne treba srljati niti razmisljati unapred već isključivo ići korak po korak.Čeka nas teżak dvomeč.Ako ostvarimo pozitivan rezultat što svi żelimo onda możemo pričati o ekipi Bešiktaśa o kojoj zaista ne treba trośiti reči - rekao je Janković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.